Göz-Göz’e yakışan tesis

  • 0
  • 1.469
Göz-Göz’e yakışan tesis
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in köklü sporkulüplerinden Göztepe’nin Urla'da yaptırdığı Adnan Süvari Tesisleri törenlehizmete girdi. Tesislerin açılış törenine katılan İzmir Büyükşehir BelediyeBaşkanı Aziz Kocaoğlu, taraftarın stat taleplerine “Memnuniyetle yaparız.Büyükşehir Belediyesi 25 bin kişilik stadı yapmaya maddi olarak muktedirdir”yanıtını verdi. Başkan Kocaoğlu’nun sözleri açılışa katılan taraftarlarıcoşturdu.

 

Göztepe Spor Kulübü'nün Urla’da yaptırdığı, yapımçalışmalarına İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiği Adnan Süvaritesisleri, kulübün kuruluş tarihini sembolize eden 19.25’de açıldı. Açılıştörenine Başkan Kocaoğlu’nun yanı sıra, Milli Takımlar Teknik Direktörü FatihTerim, ilçe belediye başkanları, kulübün eski ve günümüzdeki yöneticileri iletaraftarlar katıldı.

 

Sepil’den BaşkanKocaoğlu’na teşekkür

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil açılış törenindeyaptığı konuşmada, kulübün 90 yıldır özlemini duyduğu tesislere kavuşmasınınmutluluğunu yaşadıklarını belirterek, tesisin inşaatı aşamasında verdiği büyükdestekten dolayı Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti. Sarı kırmızılı kulübünefsane futbolcularından Nevzat Güzelırmak ise tesislere adı verilen unutulmazteknik adam Adnan Süvari’nin, hem Göztepe’yi, hem İzmir’i, hem de Türkfutbolunu yükseklere taşıyan bir isim olduğunu söyledi.

Bir dönem Göztepe’yi de çalıştıran Milli Takımlar TeknikDirektörü Fatih Terim de Göztepe gibi kulüplere Türk futbolunun ihtiyacıolduğunu belirterek, “Göztepe Süper Lig’e çok yakışacaktır” diye konuştu.

 

“Stat yapmayamuktediriz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Türkiyeve Avrupa’da tarihi başarılara imza atan Göztepe’nin Adnan Süvari Tesislerinekavuşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, 90 yıllık Göztepe camiasınahayırlı olmasını diledi. Taraftarların stat taleplerini dile getiren tezahüratlarını“Memnuniyetle” diyerek yanıtlayan Başkan Kocaoğlu, “Stat yapımı konusundakisüreci burada anlatmayacağım ama İzmir Büyükşehir Belediyesi 25 bin kişilikstadı yapmaya maddi olarak muktedirdir” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu’nun busözleri Göztepeli taraftarlardan büyük alkış topladı.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv