Gözde Hastanesi İzmir “ailenizden biri” sloganıyla hizmete başladı…

  • 0
  • 1.447
Yazı Boyutu:

Türkiye’de sağlık sektöründe uzun yıllardır “önce insan veaile” ilkesiyle; sağlık anlayışına farklılık getiren Gözde Hastaneler Grubu’nun30 milyon liralık yatırımla gerçekleştirdiği 5. Hastanesi İzmir’de açıldı.

Değişik illerde sağlık yatırımı bulunan Gözde HastanelerGrubu’nun 5. Hastanesi 18 branşta, geniş uzman kadrosuyla hizmet vermeyebaşladı. Gözde Hastaneler Grubu İzmir Hastanesi; ileri tıp teknolojisiyledonatılan tanı ve tedavi üniteleri, yoğun bakım üniteleri (Kardiyo yoğun bakım,Yenidoğan Yoğun Bakım, Cerrahi Yoğun Bakım), doğumhaneler, ameliyathaneler,Görüntüleme Merkezleri (MR, Bilgisayarlı Tomografi, Ultrasonografi, RenkliDoppler Ultrasonografi, Mamografi, Röntgen, Kemik Dansitometri) ve her türlüklinik laboratuvar tetkiğinin yapılabildiği laboratuarları ile İzmir’in sağlıkalanında, özlediği hizmet kalitesini vermeyi hedefliyor.Gözde Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. KenanKalı “İnşaat sektöründen sonra İzmir’de ilk sağlık yatırımımızı “butik hastane”anlayışı ile hayata geçirdik. Uzun yıllardır ülkemizin değişik bölgelerindehastanelerimiz ve sağlık tesislerimiz ile hizmet veriyoruz.  İzmir’deaçtığımız 5. Hastanemizden sonra açılış aşamaları tamamlanmak üzere olanAdıyaman Hastanemiz ve Aydın’da 7. Hastanemiz açılacak. Her ikisinin deçalışmaları hızla devam ediyor. Amacımız en kaliteli hizmeti güler yüz ilevermek. Bize gelen hastalarımızın kendilerini ailemizden biri gibi görmesi içinçaba harcıyoruz. Her hastamızı kapıda karşılıyoruz. Tedavileri süresincemutlaka bir personelimiz eşliğinde hizmet almalarını sağlıyoruz. Hastalarımızile empati kuruyoruz. 

Hastalık zaten hasta içinde hasta yakını için de yıpratan,yoran bir duygu, yorucu bir süreç. Biz hastalarımızın da hasta yakınlarının dabu yorucu süreci rahat geçirmeleri için “ilgili hastane” kavramını geliştirdik.Tam donanımlı hastanemiz ile 18 branşta hizmet veriyoruz. Alanında uzman,deneyimli doktorlar ve sağlık personeli ile çalışıyoruz. Yoğun bir hazırlıkdönemi geçirdik. Hizmete başladığımız günden itibaren de gelen her hastamız tambir memnuniyet ile ayrıldı. Randevu sistemi ile de çalışıyoruz. SGK ve Özelsağlık sigortası olan hastalara hizmet veriyoruz. Çok yararlı olacağınainandığımız farklı bir uygulamayı da başlattık. Hastanemizi arayarak başvuranyatalak ya da yaşlı hastalarımızı refakatçi eşliğinde evlerinden alıp işlemleritamamlandıktan sonra tekrar evlerine teslim ediyoruz. Bu hastane bizim ülkegenelinde 5. Hastanemiz. İzmir’e ve diğer illere sağlık yatırımımız devamediyor ve edecek. Amacımız İzmirde samimi, içten ve aynı zamanda kalitelisağlık hizmetini sunmak.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Arşiv