Göztepe’den Başkan Selvitopu’na şampiyonluk daveti

  • 0
  • 454
Yazı Boyutu:

İzmir’in gözde futbol takımlarındanGöztepe Spor Kulübü başkan ve yönetim kurulu üyeleri Karabağlar BelediyeBaşkanı Muhittin Selvitopu’nu, hafta sonu oynanacak şampiyonluk maçına davetetti. Başkan Selvitopu’da destek sözü vererek başta Göztepe olmak üzere tümİzmir takımlarının süper lig’de olması lazım dedi.

Göztepe Spor Kulübü Başkanı HüseyinAltınbaş ve yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı MuhittinSelvitopu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.Göztepe’nin en önemli sorunlarından biri olan tesisleşme sorununun bir ayakadar biteceği müjdesini veren Hüseyin Altınbaş, bu sayede kulübümüzün bireyselgelişmesine katkı sağlayıp kurumsal anlamda gelişmesini hızlandıracağız. Buhafta sonu şampiyonluk maçı, önümüzdeki ay Urla Tesisleri’nin açılışınızıonurlandırmanızı diliyoruz’ dedi.

GÖZTEPE VE DİĞER TAKIMLARIMIZ SÜPERLİGDE OLMALI
Davettenmemnunluk duyduğunu belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,Göztepe’nin çok eski ve köklü bir takım olduğuna dikkat çekerek “Göztepe’nintarihinde birçok başarısı var. Özellikle 70’li yıllarda Avrupa’da fırtına gibiestiği günleri unutmak mümkün değil. Ben de takımımıza başarılar diliyorum.Başta Göztepe olmak üzere tüm İzmirli tüm takımların süper ligde olması gerek.Ben de şampiyonluk maçında tüm takıma başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmalarınardından Başkan Hüseyin Altınbaş, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na35 numaralı Muhittin Selvitopu yazılı Göztepe forması, Atatürk tablosu ve dolmakalem hediye etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv