Güloğlu’na 6’ncılık

  • 0
  • 924
Yazı Boyutu:

TEPAV, TOBB ve AllWorld ortaklığında HARVARD’da gerçekleştirilen“Harvard Girişimcilik Zirvesi”nden  İzmirlisanayici Güloğlu Plastik’e 6’ncılık çıktı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde veTürkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde yürütülmekteolan AllWorld Network’ün, çok sayıda ülkede başarılı girişimcileringörünürlüğünü arttırmak için gerçekleştirdiği faaliyetlerin Türkiye aşamasınıngirişimcilerin belirlenmesi ile tamamlandığı etkinlik kapsamında . Arabistan500 + Türkiye finalistleri arasından dereceye giren firmalar direk olarakkatılmaya hak kazandıklarından Güloğlu Plastik, aldığı 6’ncılık ödülüyleTürkiye 100 programına dahil oldu.

Girişimcilerin; Büyüme hızları, istikrarlı ilerlemeleri,firma kalite standartlarının yükselmesi gibi unsurlar baz alınarak belirlendiğinive Washington DC, Boston ve New York’u kapsayan etkinliklerle Türkiye 100şirketlerinin küresel ekonomik bağlantılarının kuvvetlendirilmesini amaçlayanzirvenin birçok girişimcinin de ilgi gösterdiği bir platform olduğunu söyleyenGüloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu, Türkiye’denlisteye giren 15 firmanın katıldığı çeşitli ülkelerden toplam 11  Ülke’den (Arap Emirlikleri, Lübnan, Fas,Nijerya, Mısır, Filistin, Pakistan, Hindistan, Jordan, Uea, Turkiye)katılımcıların olduğu yoğun programda; girişimcilerin farklı ülkelerden ve farklı sektörlerden de olsa aynısorunları yaşadıkları ve bu sorunların üzerine tartışıp çözüm önerileriniHarvardlı profesörlerle değerlendirdikleri, Amerika’nın büyük firmalarınınsahipleri ile deneyim paylaşmasında bulundukları, ekonomi profesörleritarafından Amerikan ekonomisi ve dünya ekonomisi hakkında durum değerlendirmelerininyapıldığı yoğun programın katılan bütün girişimciler için önemli bir deneyimolduğunu vurguladı.

Güloğlu, “etkinliğin temel amacı; Arabistan500 + Türkiyelistesine girmeye hak kazanan şirketlerin işbirliği kurmalarını sağlamak, buçerçevede, her bir şirketi yine AllWorld listelerine girmeye hak kazanan en az3 diğer şirket ile eşleştirmektir. AllWorld’ün hızlı büyüyen şirketleri, sanalortamda bir araya getiren Xchange platformu da etkinlik kapsamında  tanıtıldı. Çok sayıda siyasetçi, yatırımcı ve başarılı şirketlerin yöneticilerikatıldığı Arabistan 500 Ödül Töreni aynı zamanda Küresel GirişimcilikZirvesi’nin de başlangıç etkinliği oldu. Organizasyon sonunda ödüllersahiplerini bulurken Güloğlu Plastik olarak Arabistan 500 + Türkiye listesinegirmeye hak kazandığımız gibi 6’ncılık gibi önemli bir ödülü de firmamızakazandırmış olduk. TEPAV, TOBB ve AllWorld ortak çalışması olarak yürütülen buzirveler Türkiye ekonomisine önemli bir ivme kazandırırken Dünya ekonomisindekiyerimizi de güçlendirdiği bir kesindir. Harvard da başarı ile gerçekleşenorganizasyon devamı olarak Eylül ayında açıklanacak liste ile Türkiye 100finalistlerine  ödülleri verilecek”dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv