Güzelbahçe’de bayramlaşma

  • 0
  • 464
Güzelbahçe’de bayramlaşma
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediye Bakanı Mustafa İnce, belediye personeli ile bayramlaştı.
Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi Tuncel Kurtiz Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, Belediye İş Sendikası 4. nolu Şube Başkanı Şahin Kaya, sendika yöneticileri, Tüm Bel Sen temsilcileri  ve belediye çalışanları katıldı.

CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, tüm çalışanların barış ve huzur içinde bir bayram geçirmelerini temenni etti. Çam, CHP’nin seçim öncesi vaatlerini yerine getirebilmesi için koalisyon ortağı olması gerektiğini belirterek, “Îllaki iktidar olmak zorunda değiliz. Koalisyon ortağı oldu oldu, olmadı; sokağa, meydana çıkıp halkın huzuruna çıkmaya, erken seçime gitmeye hazırız” dedi. Çam, “Herkese şeker tadında bir bayram diliyorum” diye konuştu.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de 200’ü aşkın çalışanıyla Güzelbahçe Belediyesi’nin artık kurumlaşmış büyük bir belediye haline geldiğine dikkat çekti. İnce, “Artık büyük bir aileyiz. Belediye çalışanları olarak  davranışlarımızla, hal ve hareketlerimizle çevremize örnek olmak zorundayız” dedi. İnce, Güzelbahçe halkına verdikleri sözleri teker teker yerine getirmeye çalıştıklarını ve dönem sonunda tüm vaatleri tamamlayacaklarını söyledi. Personelle tek tek bayramlaşan İnce, “Başta tüm çalışanlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

Ayrıca belediye meclis üyeleri, sendika temsilcileri de çalışanların bayramını kutladı.
Bu arada Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, bayramın 1. günü saat 11.00’de belediye binasında vatandaşlarla bayramlaşma yapacak. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Arşiv