Güzelbahçe'nin 'Candan' gururu

  • 0
  • 1.091
Yazı Boyutu:

 
 
 Güzelbahçe'de oturan 12yaşındaki Orhan Candan, İsveç'in Stocholm kentinde yapılan Gamma Cup yüzmeatlama yarışmalarında Avrupa üçüncüsü oldu. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafaİnce, daha önce aralarında Türkiye şampiyonluğunun da olduğu 26 madalya alanCandan'a ödül olarak iki adet Ata altını verdi.
 
Polis memuru bir baba veemekli eğitimcinin çocuğu olan Orhan Candan, geçtiğimiz günlerde İsveç'teyapılan yüzme atlama şampiyonasında üçüncü oldu. Candan'ın bu başarısından çokgururlandığını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Bu gururöncelikle Orhan'ın ailesinin olduğu kadar, Güzelbahçemizinde gururudur. Bunedenle Güzelbahçe Belediye Meclisi olarak oy birliğiyle aldığımız kararlabaşarılı sporcumuzu ödüllendirdik” dedi.
Amacının Türkiye'yiolimpiyatlarda temsil etmek olduğunu söyleyen başarılı sporcu Candan, bugünekadar Türkiye şampiyonaları başta olmak üzere ulusal ve Uluslar arası pek çokyarışmada toplam 26 madalya aldığını söyledi.
Halen Altay Spor Kulübü'nünlisanslı sporcusu olan Candan, 7-9 Haziran tarihleri arasında Manisa'dayapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılıyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv