Güzelbahçe'nin 'yıldız' futbolcuları

  • 0
  • 790
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği ortaokullar arası  yıldızlar futbol turnuvası sona erdi.  Şampiyon olan Ali Bayırlar Ortaokulu'na kupayı Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce verdi.
 
Güzelbahçe'de ortaokullar arasında düzenlenen yıldızlar futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupaları verildi. Güzelbahçe Belediyesi Spor tesislerinde ve eğiticilerinin destekleriyle futbol öğrenen minik oyuncular için Güzelbahçe Belediyesi Halı Futbol Sahası'nda tören düzenlendi. Törende şampiyon olan Ali Bayırlar Ortaoku'na kupasını Belediye Başkanı Mustafa İnce, ikinci olan Yelki Hamdi Dalan Ortaokulu'na İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Akgün verirken, üçüncü olan futbol takımı Yamanlar Mustafa Şık Ortaokulu ile dördüncü Çamlı Saadet Alanyalı Ortaokulu'na ise kupalarını Güzelbahçe Belediye Spor Başkanı ve meclis üyesi Alpaslan Kandemir verdi.
Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Bütünşehir Yasası elimizi kolumuzu bağlasa da; belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda tüm amatör spor kulüplerine ve okul takımlarına yardım etmeye devam edeceğiz. Geleceğin profesyonel yıldız futbolcularının yetişmesine katkıda bulunacağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv