Hainler emellerine asla ulaşamayacak

  • 0
  • 500
Hainler emellerine asla ulaşamayacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gediz Üniversitesi Senatosu, Ankara’daki saldırıyı lanetledi, terörü kınadı. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücünün yetmeyeceği ifade edildi. Kışkırtmalara karşı dikkatli olunması istendi, topluma sağduyu çağrısı yapıldı.

Gediz Üniversitesi Senatosu, Ankara’daki bombalı saldırıya ilişkin bildiri yayımladı. Başkent’i kana bulayan alçak eylem lanetlendi, ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik hain emellerin asla gerçekleşmeyeceğine dikkat çekildi. Topluma sağduyu çağrısının da yapıldığı Gediz Üniversitesi Senatosu bildirisinde şunlar kaydedildi:
Son zamanlarda artan terör olayları ülkemize acı üstüne acı yaşattı. En son Ankara'daki hain saldırı ise hepimizi derin bir yasa boğdu. Barış ve kardeşlik için bir araya gelen insanlarımızın üzerine ölüm kusanları lanetliyoruz, terörün her türlüsünü kınıyoruz. Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ile terörün hedefi olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da şifa diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
Şu iyi bilinmelidir ki... Birlik ve beraberliğimizi bozmaya, Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecektir. Bu gök kubbe altında geçmişte olduğu gibi gelecekte de asırlar boyunca kardeşçe yaşayacağımıza olan inancımızı ifade ediyor, birlik ve beraberliğimize kastedenlerin kışkırtmalarına karşı dikkatli olunması gerektiğinin de altını önemle çiziyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...


 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv