Hakemler Bayraklı’da yarıştı            

Bayraklı Belediyesi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Halil Erdoğan Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.

  • 0
  • 533
Hakemler Bayraklı’da yarıştı            
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İzmir Halil Erdoğan Futbol Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Kıyasıya geçen karşılaşmalarda hakemler futbolcu oldu, şampiyonluk için yarıştı. Final karşılaşması nefesleri keserken, mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetti.

Bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvada sadece hakem ve gözlemciler futbol oynarken turnuva maçlarını kadın hakemler yönetti. Final karşılaşmasında ise FIFA hakemi Alper Ulusoy görev yaptı. Bayraklı Belediyesi'nin ev sahipliğini üstlendiği futbol turnuvasına İzmir'in ve Türkiye'nin ilk hakem eğitmeni olarak bilinen Halil Erdoğan'ın ismi verildi. 16 takımın katıldığı turnuvada süper lig hakemleri Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri’nde bir araya geldi. Bugüne kadar yeşil sahalarda düdük çalarken görmeye alışık olduğumuz hakemler, düzenlenen turnuva kapsamında bu kez futbolcu olarak meslektaşlarıyla karşı karşıya geldi. Toplam 32 maçın oynandığı Halil Erdoğan Futbol Turnuvası’na; MHK üyesi, FIFA eski hakemi Erol Ersoy, FIFA Hakemi Halis Özkahya, FIFA Hakemi Alper Ulusoy, Süper Lig Hakemi Hakan Ceylan, Süper Lig Hakemi Kutluhan Bilgiç ve hakem gözlemcileri katıldı.

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI
Turnuvanın final müsabakaları kıyasıya mücadelelere sahne olurken, şampiyonluk için yarışan Nankatsu ve Borussia Dalton takımları arasındaki karşılaşma nefesleri kesti. Normal süresi 1-1 biten maçı seri penaltı atışları sonrası Nankatsu kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Respect team ise turnuvada 3’üncü oldu. Düzenlenen törende dereceye girenlere kupaları teslim edildi. Etkinliğe turnuvaya ismini veren Halil Erdoğan’ın oğlu Mesut Erdoğan da katıldı. Emeği geçenlere teşekkür eden Erdoğan, çok gururlandığını söyledi. Turnuvada ayrıca en iyi kaleci ve gol kralına da ödüller verilirken, desteklerinden dolayı Bayraklı Belediye Belediyesi’ne de plaket takdim edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

İzmir'den Topluma Uzanan 5 Kadın Eline Ödül

EGİAD genç sporcular için yola çıktı

Mersin’den şampiyonlukla döndü

Fenerbahçe'ye 2'ci Urlalı

Arşiv