Haydi kadınlar maça

  • 0
  • 520
Yazı Boyutu:

UEFA Kadınlar Şampiyonlar ligi ilk tur maçında Polonya'nın RTP UniaRaciborz takımı ile bugün karşılaşacak olan Konak BelediyesiKadın Futbol Takımı'na İzmirli kadın derneklerinden destek geldi.

Türkiye'de bir ilki başararak UEFA KadınlarŞampiyonlar Ligi'nde ilk 16 takım arasına ismini yazdıran Konak BelediyesiKadın Futbol Takımı, 10 Ekim bugün Alsancak Stadı'nda saat 19.00'daPolonya'nın RTP Unia Raciborz kadın futbol takımı ile karşılaşacak. Konaklıkadın futbolcuların 10 Ekim günü yapacağı maça İzmir'deki kadın dernekleri dekalabalık bir kadın grubuyla katılarak destek verecek. 

Haydi kadınlar maça….   
42kadın derneğinin üye olduğu İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB)Başkanı EmelDenizaslanı, Konak Belediyesi'nin kadına ve kadın örgütlerine her zaman değerverip sahip çıktığını belirterek, “Biz de İzmir'deki tüm kadın dernekleriolarak Konak Belediyesi'nin kadın futbol takımını bugün oynayacağı maçtayalnız bırakmayacağız” dedi.      

İzmir’deki tüm sivil toplum kurulularınıbir çatı altında toplayan Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği dönemsözcüsü Şenel Anadol’da, platformun aylık olağan toplantısında sivil toplumkuruluşlarının temsilcilerine;” Türkiye’yi, İzmir’i ve Konak Belediyesi’niAvrupa ülkelerinde başarıyla temsil ederek madalyalarla ülkemize dönen gururkaynağımız olan genç kızlarımızı izleyerek onlara destek verelim,yüreklendirelim. Haydi hep birlikte maça gidelim” şeklinde çağrı yaptı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 10 Ekim günü gençkızlarımızın galibiyet elde edeceklerine yürekten inandığını belirterek,kadınları kadın futbolcuların tarih yazma mücadelelerinde yalnızbırakılmamasını istedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv