Hedefe kilitlendi

  • 0
  • 836
Yazı Boyutu:

Futbolda yeniden geçmişteki başarılarını yaşamak isteyenAliağaspor, İzmir 1. Amatör Küme 1. Grupta şampiyonluk hedefine bir adım dahayaklaştı. 1. Grubun lideri Aliağaspor, sahasında konuk ettiği Gerenköy Spor’u3-0 mağlup ederek Süper Amatöre yükselme Play off finallerine katılmayıgarantiledi. 

Aliağa Belediyesi şehir stadındaki karşılaşmanın başındansonuna üstün bir oyun ortaya koyan ev sahibi Aliağaspor, ilk golüne 11.Dakikada Umut’un ayağından kavuştu: 1-0. Ev sahibi takımda Yusuf, 22. DakikadaKırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Aliağaspor 2. Yarıya golle başladı.48. Dakikada Umut’un serbest vuruşu ile kaleciden dönen topu Suat tamamladı:2-0. Ev sahibi yeşil beyazlıların 77. Dakikadaki atağında Muhammet Raşit’invuruşunda top bir kez daha Gerenköy ağlarına gitti: 3-0 

Aliağaspor sahadan 3-0 galip ayrılarak Play off finallerinekatılmayı matematiksel olarak garantiledi.  

STAT : Aliağa Şehir Stadı
HAKEMLER: Ertuğrul Hakan Korkmaz, Volkan Arkan,Mehmet Yavuzcan
ALİAĞASPOR:  Mert, Semih, Hakan( Dk 46 Oktay),Suat, Bilal, Esen, Erdi(Dk 46 Berkay), Felek, Umut, Yusuf, Mehmet Ateş(Dk 68Muhammed Raşit )
GERENKÖY SPOR: Ömer, Adnan, Adil, Cüneyt, Oğuzcan,Anıl, Sercan, Mehmet, Okan, Emrah( Dk 53 Ferhat), Serdar( Dk 75 Gökhan)
GOLLER: Dk 11Umut, Dk 48 Suat, Dk 77 Muhammed Raşit (Aliağaspor)
SARI KARTLAR: Yusuf, Erdi, Umut, Onur(itirazlarüzerine Hakem yedek kaleciye sarı kart gösterdi) Mehmet Ateş (Aliağaspor)
KIRMIZI KART: Dk 22 Yusuf(Aliağa Spor) 

ALPER PEKER: “SÜPER AMATÖR LİGE ÇIKACAĞIZ”
“Her maçta şampiyonluğa bir adım daha yaklaşıyoruz” diyekonuşan Aliağa Spor Antrenörü Alper Peker, “Ligin sonuna yaklaşıyoruz. Tekamacımız, Aliağa Spor’u Süper amatör Lige çıkarmak. Bu hedefe ulaşacağımızainancımız tam. Futbolcularımı kutluyorum” dedi.  

YASİN SÜRÜCÜ: “BİZİM İÇİN KÖTÜ MAÇ OLDU”

Maçın kendileri için kötü bir maç olduğunu belirten GerenköySpor Teknik Direktörü Yasin Sürücü ise; “Bizim için kötü bir maç oldu. BurayaPuan almak için gelmiştik. Kötü bir golle ilk yarıyı geride kapattık. İkinciyarı da maç alma ve puan alma ümidiyle başladık, ancak olmadı” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv