Hedefimiz ikinci lig

  • 0
  • 488
Yazı Boyutu:


BostanlısporGençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Avni Erboy, basketbolda mücadeleeden ve daha birinci yılında, EBBL 1. Grupta İzmir Büyükşehir Belediyespor’un ardından2. Olarak Türkiye Basketbol 3. Ligi’ne yükselme başarısı gösteren ekibinikutladı. Erboy, “Hedefimiz aynı yıl içinde 2 lig birden atlayarak, TürkiyeBasketbol 2. Ligine çıkmak” dedi.

Erboy, elde edilen başarının tamamen şube yönetimine ait olduğunu söyledi.  Başkan Erboy, “Bu nedenle de yönetim kurulubaşkanı olarak, basketbol şube yöneticileri başta olmak üzere, teknik heyet,oyuncular, emeği geçen masör, malzemeci ve taraftarları yürekten kutluyor,onlara emekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Avni Erboy, sözlerini şöyle sürdürdü:
“En düşük bütçeyle yakalanan başarının mimarlarını herkes biliyor. Buradantekrarlamama gerek yok. Karşıyaka’dan Türkiye’ye yükselen bir yıldız olarak,Türk sporunda amatör duygularla gülüp geçilen ve çok zor yapılması bile imkânsızdenen sporlarla mucize yaratan Bostanlıspor’un, basketboldaki ciddiyetiniherkesin görmesini ve gerçek Karşıyakalılar’ın başarısını da alkışlamasınıbugün biz söylüyoruz. Yarın siz gerçekleştireceksiniz. Bostanlıspor her branştaolduğu gibi basketbolda da tarih yazmaya devam edecek.”

Yola çıktıkları gün söyledikleri gibi, Karşıyaka’ya asla rakip olmayacaklarını,alternatif yaratmayacaklarını, buna asla izin bile vermeyeceklerini aksine, herzaman yanında, yanı başında yer alacaklarını ve istenildiği takdirde herbranşta yetiştirici kulüp unvanına bürüneceklerini de sözlerine ekleyenBostanlıspor Başkanı Avni Erboy, basketboldaki başarının Karşıyaka Gençliğininbaşarısı olduğunu da ifade etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv