hedefleri Türkiye şampiyonluğu

  • 0
  • 692
Yazı Boyutu:

Badminton’da İzmir birincisi olan Bornova Mehmet Akif İlköğretim Okulu ile kurulduğu ilk yılında üçüncülük elde eden Malazgirt İlköğretim Okulu sporcuları, kendilerine her türlü desteği veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. 3-5 Mayıs tarihleri arasında Erzincan’daki Türkiye finallerinde mücadele edecek öğrenciler Başkan Sındır’a şampiyonluk sözü verdi
 
Badmintonda İzmir’in gururu olan Bornova Mehmet Akif İlköğretimokulu ile Malazgirt İlköğretim Okulu öğrencileri Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti. İzmir birincisi ve üçüncü olarak Türkiye Şampiyonası’nın Isparta’daki grup maçlarında mücadele eden başarılı öğrenciler, kupalarını gururla Başkan Sındır’a sundu. Okul Müdürleri Hüseyin Kuru ve Hasan Şen ile Beden Eğitimi Öğretmenleri Birgül Çetinkaya ve Çiğdem Tekel ise özellikle araç tahsisi başta olmak üzere verdiği tüm destekler nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a teşekkür etti.
 
‘‘Her zaman yanınızdayız’’
Okulların imkanlarının kısıtlı olduğuna dikkat çeken Başkan Sındır, Bornova Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde ilçe sınırları içerisindeki okullara destek verdiklerini, sorumluluk alanları dışında da olsa binaların bakım, onarım ve boya işlerini yaptıklarını hatırlatarak, ‘‘Elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran öğrencilerimizin de her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz’’ diye konuştu.
 
Hedef Türkiye Şampiyonluğu
İzmir birincisi olarak gittiği Isparta’da grup birincisi olan Mehmet Akif İlköğretim Okulu Küçük Erkek Takımı, 3-5 Mayıs tarihleri arasında Erzincan’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek. Kurulduğu ilk yılda çeyrek finale kadar yükselme başarısını gösteren Malazgirt İlköğretim Okulu ise gelecek yılın hedefini final grubuna kalmak olarak belirledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv