Heyecan sürüyor

  • 0
  • 855
Yazı Boyutu:

Miniminikler U11 Futbol ligindeheyecan 3. Hafta karşılaşmalarıyla sürüyor. 3 Haziran Pazar günü AliağaBelediyesi TOKİ Spor tesislerinde oynanan karşılaşmalarda geleceğin yıldızadayları tüm hünerlerini sahada gösterirken, aileler de en az minik futbolcularkadar heyecanla maçı izledi.
 
 Aliağa Belediyesi TOKİ SportesislerindeTürkiye FutbolFederasyonu tarafından resmi lig ilan edilen U11 Mini Minikler FutbolŞenliği'nin Pazar günü oynanan karşılaşmalarında Foça ve Aliağa Spor rakiplerikarşısında galip geldi. Foça Belediyespor: 3- HelvacıSpor:0Pazar gününün ilkmüsabakası Foça Belediyespor ile Aliağa Helvacıspor arasında oynandı. Maçahızlı başlayan Foça Belediyespor, Nuri Koç’un üst üste bulduğu fırsatları goleçevirmesiyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da üstünlüğünü devamettiren Foça Belediyespor bir penaltıdan da yararlanamadı. Foça Belediyespor,Son dakikalarda Deniz Yenipazar’ın golüyle karşılaşmayı 3-0 kazandı. AliağaSpor:4 – Çandarlı Belediyespor:2
 
Günün ikinci maçında Aliağalı miniklerUygar Yılmaz ve Sercan İstanbullu’nun golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı.İkinci yarının başında ÇandarlıSpor penaltı kazandı. Furkan Ayman kullandığıpenaltı vuruşunu kaleci büyük bir başarıyla çeldi, topu iyi takip eden KaptanAyman takımın ilk golünü attı. 2-1Golün ardından Aliağa, Uygar Yılmaz'ıngolüyle farkı tekrar açtı. 3-1. Çandarlı’nın cevabı gecikmedi; 7 numaralıformasıyla Emre Soykan bulduğu pozisyonu gole çevirdi ve takımını bir kez dahaumutlandırdı: 3-2.Aliağalı minikler son dakikalardakazandığı penaltıyı gole çeviremedi ama hemen ardından gelişen son dakikaatağında Umut Türkel maçın sonucunu belirleyen golü attı:4-2Zorlu geçen maçın sonrasında rakipminikler birbirleriyle tokalaşarak sahadan ayrıldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv