İEF GENÇLERLE BULUŞACAK

  • 0
  • 993
Yazı Boyutu:

80 yıllık geçmişe sahip olan İzmir Enternasyonal Fuarı, halkın her kesimiyle özellikle de gençlerle buluşacak. Önümüzdeki İEF’nin gençlerin beklentileri ve beğenileri  doğrultusunda gerçekleştirilmesi için, İzmir’in çeşitli noktalarında anket çalışması yapılmaya başlandı. Haftasonuna kadar sürecek olan anketlerde, özellikle 18 – 24 yaş arası gençlere ulaşılması hedefleniyor.
 
Anketler, Ege Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, dershaneler; Konak meydanı,  Karşıyaka Çarşısı, Bornova Küçükpark, Balçova AVM’ler; Buca Forbes Caddesi, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi gibi gençlerin yoğun olarak bulunduğu yerlerde yapılacak.  İzmir Enternayonal Fuarı, 31 Ağustos – 9 Eylül 2012 tarihleri arasında 81.kez düzenlenecek.
 
İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs:  “Geçtiğimiz yılın verilerine göre fuarı ziyaret edenlerin  % 32’sini 18 – 24 yaş arası gençler oluşturuyor. Biz önümüzdeki yıllarda bu sayının çok daha üstüne çıkmayı, fuarımızı gençlerle buluşturmayı hedefliyoruz. İEF’nin gelecek kuşaklara iletilmesi ve aktarılmasını önemsiyoruz. Önümüzdeki fuarlarda, farkındalık yaratacak etkinlikler yapmayı planlıyor ve İEF’yi geçmişten geleceğe taşımak istiyoruz.
 
Fuarın geniş kitlelere, özellikle gençlere ulaştırılması gerekiyor. Bu nedenle İzmir’de, özellikle gençlerin uğrak yeri olduğunu düşündüğümüz yerlerde anketler yapacağız. İzmirliler, gençler, fuara nasıl bakıyor, ne istiyor, ne bekliyor gibi soruların cevaplarını arayacağız. Yaptığımız anketlerin gençleri fuarla buluşturma noktasında bize yol göstereceğine inanıyoruz.
 
Biz İEF’yi hem yaşatmak hem de gençlerle buluşturmak ve sahiplenilmesini sağlamak istiyoruz. İzmirlilerin, bölgemizin ve ülkemizin ortak bir değeri olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nı, yeni kuşaklarla buluşturmayı diliyoruz“ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv