İkiz Kulelere AKG Gaz Beton kalitesi

  • 0
  • 1.220
Yazı Boyutu:

Avrupa’nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri Folkart Towers, AKG Gazbeton’un yangın güvenliği, zaman tasarrufu, uygulama kolaylığı ve maliyet avantajı sağlayan ürünlerinin kalite ve güvencesiyle yükseliyor. 
 
İzmir Bayraklı Folkart Towers’ta, büyük ve yüksek binaların yapımında hafifliği ve kolay işlenebilirliğinin yanı sıra hiç yanmaz ürün olması sebebiyle AKG Gazbeton ürünleri kullanılıyor.
Tamamlandığında 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı Avrupa’nın en yüksek beşinci ikiz kulelerinde can güvenliği en üst düzeyde tutuluyor. Projede, yüksek güvenlik önlemleri sebebiyle tercih edilen ürünlerden biri de gazbeton. Kulelerin duvarlarında AKG Gazbeton blokları ve kapı-pencerelerinde ise AKG Gazbeton lentolar kullanılıyor. Folkart Towers’ta AKG Gazbeton ürünlerinin tercih edilmesinin en önemli sebebi olarak ise gazbetonun A1 sınıfı hiç yanmaz ürün olması gösteriliyor.
İzmir’in yeni iş ve yaşam merkezi Bayraklı’da yükselen Folkart Towers 200 metre yüksekliğinde 40’ar katlı 2 kuleden oluşacak. Modern mimarisiyle kentin simgesi haline gelecek projenin, 2013 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv