İmbat Dokuz Eylül Yaz Sayısı Yayınlandı…

  • 0
  • 1.951
İmbat Dokuz Eylül Yaz Sayısı Yayınlandı…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Kurumsal İletişim Dergisi İDE(İmbat Dokuz Eylül) Yaz Sayısı yayınlandı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün’ünİmtiyaz Sahibi, Genel Sekreter Prof. Dr. Can Karaca’nın Sorumlu Müdür ve BasınHalkla İlişkiler Koordinatörü Uzm. Semiha Çağlıyangil’in Genel Yayın Yönetmeniolduğu İDE Dergi 2200 adet basılırken, http://idedergi.deu.edu.tr/dergi/sayi04/index.html#/0adresinden elektronik olarak da yayınlanıyor. Basın Halkla İlişkiler Koordinatörlüğübünyesinde hazırlanan İDE Dergi’nin; Yayın Koordinatörlüğünü Uzm. Pınar Aslan,Yazı İşleri Direktörlüğünü Füsun Uçal, Görsel Yönetmenliğini Uzm. Cenk Çalışkanüstleniyor. Uzm. Şirvan Bektaş, Derya Top, Kadir Sayılır ve Songül Demir Editörolarak görev yaparken, Kerem Seçilmiş ve Alper Tola fotoğraflarıyla İDE’ninsayfalarına renk katıyor. DEÜ Matbaası Müdürü Uğur Kılınç’ın Baskı ve TeknikDanışmanlığını üstlendiği İDE Dergi’nin Tasarım Danışmanlığını da GüzelSanatlar Fakültesi’nden Öğr. Gör. Ömer Durmaz ve Araş. Gör. Ziyacan Bayarüstleniyor.

 

Dört aylık periyotlarla yayınlanan İDE Dergi’nin yazsayısında; Gemoloji ve Mücevher alanının önde gelen hocalarından Doç. Dr. MuratHatipoğlu, Amerikalı sopranomuz Prof. Jeanette Thompson, 2004 yılı en iyi gençBilim Adamı ve 2006 yılı en iyi Klinik Araştırmacısı ödüllerinin sahibi Prof.Dr. Ayşegül Yıldız, Robocop ve Deli Gücük karakterlerinin Çizeri Yrd. Doç. Dr.Korkut Öztekin, “Vergi Ödül Sistemi” projesi ile ödül alan İktisadi ve İdariBilimler Fakültesi Arş. Gör Hakan Bay ve Dokuz Eylüllü Sanatçı Hakan Meriçlilerröportajları yer alıyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi,  DEÜNDAK ( Dokuz Eylül Üniversitesi DağcılıkTopluluğu), DEÜ Capoeira Topluluğu, Tınaztepe Kampüs Koordinatörlüğü gibi dosyakonularının yer aldığı İDE Dergi’de aynı zamanda; Denizcilik ve MühendislikFakülteleri’nin  tanıtımlarına yerveriliyor.

Yaklaşık 150 sayfaya ulaşan zengin içeriği ile Üniversiteile ilgili ilginç haber ve gelişmeler, çeşitli birimlerde gerçekleştirilenetkinlikler ve Üniversitenin sahip olduğu değerler kurum içi ve kurum dışıkamuoyunun bilgisine sunuluyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv