İpek futbol turnuvası başladı

  • 0
  • 815
Yazı Boyutu:

Kanser tedavisi gören 7 yaşındaki İpek’inadını taşıyan ve 4,5 ay sürecek Nostalji Futbol Turnuvasının ilk karşılaşması,İpek ve ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın eşi Ayfer Solak’ın başlamavuruşuyla başladı.

Düzenlendiğiilk günden itibaren büyük coşkuyla karşılanan Geleneksel Nostalji FutbolTurnuvası’na, 3 yıldır kanser tedavisi gören minik İpek’in adı verildi. ÇiğliBelediyesi tarafından dördüncüsü yapılan Nostalji Futbol Turnuvasının ÇiğliBelediyespor Tesislerinde düzenlenen ilk karşılaşmasına minik İpek de aiesiylebirlikte katıldı. Başkan Solak’ın eşi Ayfer Solak’ın da hazır bulunduğu vebaşlama vuruşunu yaptığı turnuvanın ilk karşılaşması kızlar takımının oynadığımaç oldu. 35 yaş ve üstü futbolcuların oynadığı,  34 takımın 918 sporcuile katıldığı, 40 hakem ve görevlinin yer aldığı turnuva 4,5 ay sürecek.

Duyarlıkent imajı

35yaş ve üstü spor meraklılarının top koşturduğu  turnuva 4,5 ay sürecek.Her hafta perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri haftada 16 maç oynanacak.276 müsabakanın oynanacağı turnuvada 34 takım, 918 futbolcu, 40 hakem vegörevli yer alacak.  Duyarlı kent temasının vurgulandığı ve bu nedenleİpek’in adını taşıyan turnuvaya futbolcu aileleri de yoğun ilgi gösteriyor.Karşılaşmalar belediye nostalji web sayfası ile www.cigli.tv’den de canlı izlenebiliyor. Tüm karşılaşmaların fotoğrafları da yine nostalji web sayfası ile nostaljifacebook adreslerinden takip edilebiliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv