İpek Nostalji Futbol Turnuvası sona erdi

  • 0
  • 687
Yazı Boyutu:

Kansertedavisi gören 7 yaşındaki İpek’in adını taşıyan ve 5 aydan beri devam edenİpek Nostalji Turnuvası sona erdi. Ödül gecesinde tüm takımları kutlayan ÇiğliBelediye Başkanı Metin Solak, turnuvanın birlik beraberlik duygularınıpekiştirdiğini söyledi.

ÇiğliBelediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve minik İpek’in adınıtaşıyan İpek Nostalji turnuvası ile A ve B gruplarında ilk sekiz takımındışında kalan 16 takımın karışlaştığı Nostalji Turnuvası muhteşem bir finallesona erdi.  Düzenlendiği ilk günden itibaren büyük coşkuyla karşılananNostalji Futbol Turnuvası’na bu yıl 3 yıldır kanser tedavisi gören minikİpek’in adı verildi. Turnuvanın bütün önemli maçlarına katılan İpek, finalgecesine de katılarak kazanan takımlara kupalarını verdi. 35 yaş ve üstüfutbolcuların oynadığı,  32 takımın 918 sporcu ile maç yaptığı, 40 hakemve görevlinin yer aldığı İpek Nostalji Turnuvası’nda Halk Eğitim, NostaljiTurnuvası’nda ise AOSB takımları şampiyon oldu.

Takımlaraödül yağdı
Finalgecesinde Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, tüm takımlara, turnuva düzenlemekomitesine teşekkür etti ve plaket verdi.  Dereceye giren takımlarakupalarını veren Başkan Solak, turnuvaya destek olan ve bizzat Çiğli Gücütakımında futbol oynayan Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı’ya da ayrıca teşekkür ettive en centilmen oyuncu ödülünü verdi. Turnuvada gol kralı Serkan Gültang, en azgol yiyen kaleci Polat Sezerhan, en centilmen takım Ataşehir, istikrarlı takımSofyan, özverili takım Sasalı, renk yaratan takım Gümüşpala’ya da çeşitliödüller verildi.

BaşkanMetin Solak; “Centilmenlik kazandı”
35yaş ve üstü spor meraklılarının top koşturduğu  turnuvaya yoğun ilgiyaşandığını, daha şimdiden beşinci turnuva için yoğun başvuru olduğunu belirtenBaşkan Metin Solak, haftada 16 maçın oynandığı turnuvanın büyük beğenitopladığını söyledi. Bu yıl ki turnuvaya moral ve destek olması için minikİpek’in adının verilmesini uygun gördüklerini dile getiren Başkan Metin Solak,“Haftalardır bize destek olan, bizimle aynı duyguları paylaşan Çiğli halkınateşekkür ediyorum. Çok güzel maçlar yapıldı, çok güzel dostluklar kuruldu.Kentimizde birlikteliği önemsiyoruz ve bir araya gelmek için fırsatlaroluşturmaya çalışıyoruz. Her ne kadar turnuvanın bir kazananı olsa da bizimiçin centilmenlik kazandı. Oldukça güzel bir turnuvaydı emeği geçen tümarkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv