İş dünyası “Cumhuriyet” için buluşuyor

  • 0
  • 511
İş dünyası “Cumhuriyet” için buluşuyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’deki iş ve işçi dünyası ile meslek örgütü temsilcilerinin yer aldığı Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) üyeleri, Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim akşamı düzenleyeceği Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı yürüyüşüne güçlü bir katılım kararı aldı. Başkan Kocaoğlu, 25 bin ev ve işyerine Türk Bayrağı dağıtımına başladıklarını duyurdu.
 
İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu’nun (İEKKK) 54. Toplantısı, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 29 Ekim’i coşkuyla kutlamak için uzunca bir süredir hazırlık yaptıklarını ancak Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyecekleri Cumhuriyet şölenini, terör olayları ve şehit haberleri yüzünden iptal ettiklerini belirtti. Her şeye rağmen “Cumhuriyetin kenti İzmir’in” Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlaması gerektiğini söyleyen Başkan Kocaoğlu, İEKKK üyelerini 29 Ekim akşamı gerçekleştirecekleri Fener Alayı Yürüyüşü’ne davet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı, özellikle kentin sahil bölümünde yer alan 25 bin ev ve işyerine Türk Bayrağı dağıtımına başladıklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Kocaoğlu’nun çağrısına destek veren iş ve işçi dünyası ile meslek örgütü temsilcileri, Saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak ve Gündoğdu Meydanı’nda son bulacak yürüyüşe üyesi oldukları kurum ve kuruluşlara duyuru yaparak büyük bir çoğunlukla katılacaklarını söyledi. Kurulda ayrıca Yaşar Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürü Füsun Bilgen, İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Tayfun Eraslan’ın kurul üyelikleri de kabul edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Bize her yer Taksim

Meydanlar bizimdir

Çeşme’de 1 Mayıs coşkusu

Arşiv