İşçilere bayram müjdesi

  • 0
  • 661
Yazı Boyutu:

Karabağlar BelediyeBaşkanı Sıtkı Kürüm, işçi ve memurlarıyla bayramlaştı. İşçilerin geriye dönükmaaş ve ikramiye farklarının bayram öncesi ödendiği müjdesini veren Kürüm’ü,işçiler meşalelerle karşıladı, “Bir dönem daha” diyerek, seçim desteğiverdi.   

Çalıkuşu Kongre Salonu’nda ve Uzundere'deki Temizlik İşleriİşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, CHP İlçe Başkanı PolatManduz, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube BaşkanıNaci Çetin, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı. Temizlik İşleri’nde görevliişçiler, Başkan Kürüm’ü meşalelerle karşıladı, konfetiler attı. BaşkanKürüm’ün, “Bu işletmeye taşeron girmeyecek” sözleriyle coşan işçiler,alkışlarla “Bir dönem daha” diyerek tempo tuttu, seçim desteği verdi.

İşçilerinbayramlarını kutlayan Kürüm, işçilerin geriye dönük maaş ve ikramiyefarklarının bayram öncesinde ödendiğinin müjdesini verdi, “İzmir’de işçilere enyüksek zammı veren belediyeyiz. Biz emekten yanayız. Bu işletmeye taşerongirmeyecek. Buna izin vermeyeceğiz. Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz.Ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.

Karabağlar'ıİzmir'in en güzel ilçelerinden biri yapmak için yol çıktıklarını belirtenKürüm, “4.5 yıldır hep birlikte özveri ile çalıştık. Karabağlar'ı yoktan varettik. Hiçbir şeyimiz yokken, ilçemizde büyük yatırımlara imza attık, güzelprojeleri hayata geçirdik. Özellikle Uzundere'de gerçekleştirdiğimiz UzundereRekreasyon Alanı Projesi Karabağlar'ı, İzmir'i aştı Türkiye'nin en güzelprojelerinden biri oldu. Bunu birlikte başardık. Tüm çalışma arkadaşlarımateşekkür ediyorum. Aldığınız her kuruş alnınızın teri, helal olsun” dedi.

M
art ayındayapılacak seçimler öncesi son bayramlaşma törenini gerçekleştirdiklerinibelirten Kürüm, “Sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum”dedi. Kürüm, tek tek bayramlaştığı işçilerle, daha sonra halay çekti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaşlı Amca ile muhteşem final

45 dakikada 332 kg çöp

İlk iki etapta sona gelindi

Bize ilaç gibi geldi

Tohum Takas Şenliği'ne "tasarruf tedbiri" iptali

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Arşiv