Işın Karaca’dan “The Best In Symphonic” konser

Işın Karaca, “The Best In Symphonic” albümünün dünya prömiyerini İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdi.

  • 0
  • 464
Işın Karaca’dan “The Best In Symphonic” konser
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Işın Karaca, “The Best In Symphonic” albümünün dünya prömiyerini İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdi. Şef İbrahim Yazıcı'nın yönettiği konserde Karaca’ya 65 kişilik Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası eşlik etti. Işın Karaca, İzmirlilerin yoğun ilgisiyle dolup taşan sanat merkezinde, seslendirdiği şarkıları kadar kırmızı ve siyah kıyafetleriyle de göz kamaştırdı.

Eşi Can Yapıcıoğlu ile aynı mekanda verdiği bir konserde tanıştıklarını dile getiren Karaca, albümün hazırlık sürecinden finaline geçen süreci hayranlarıyla paylaştı. Konserde duygu dolu anlar yaşandı; Karaca’nın annesi Şeniz, kızı Mia ve eşi Can Yapıcıoğlu'nun ailesi de izleyiciler arasındaydı.
Mia, annesine sarılarak Şef İbrahim Yazıcı'ya çiçek verirken duygusal bir an yaşattı. Ünlü sanatçı, Sezen Aksu ve Suat Suna gibi isimlerin şarkılarına da yer verdi ve hayranlarıyla samimi anlar yaşadı. Espirileriyle de konseri renklendiren Karaca, iki kere bis yaparak muhteşem sahne performansıyla ayakta alkışlandı

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Urla'ya yerleşmiş olmaktan çok mutluyum

Anneler Günü kutlaması alternatifleri Wyndham Grand İzmir Özdilek’te

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Arşiv