İtk’lı Satranç Sporcularına 2 Farklı Turnuvadan 2 birincilik kupası

  • 0
  • 622
Yazı Boyutu:

17.ACI&SEV İzmir Okullar Arası Dostluk Satranç Turnuvası’nave İzmir Üniversitesi Doğanata Eğitim ve Kültür VakfıLiseler Arası Satranç Turnuvası’na katılan İTK’lı satranç sporcuları, İTK’nınsatranç alanındaki başarılarına yenilerini eklediler.

Bu yıl 17.si gerçekleştirilen ACI&SEV İzmir Okullar ArasıDostluk Satranç Turnuvası “Süper Küçükler”, “Küçükler”, “Yıldızlar” ve “Gençler” kategorilerinde düzenlendi. Takımların 4 masa üzerinden maça çıktığı,2 gün süren ve 200’den fazla satranç sporcusunun katıldığı 17.ACI&SEV İzmirOkullar Arası Dostluk Satranç Turnuvası’nda İTK’lı satranççılar, turnuvayı namaglup olarak tamamlayarak “Yıldızlar”kategorisinde İTK’ya birincilik kupasını kazandırdılar. İTK’lılar ayrıca, kendiyarıştıkları masalarda da en iyi dereceleri yaparak birincilik madalyası ileödüllendirildiler.

İTK’lı satranç şampiyonları, 3-4 Mayıs tarihlerinde de İzmiril genelinde  İzmir Üniversitesitarafından düzenlenen Doğanata Eğitim ve Kültür VakfıTakım Satranç Turnuvası’na katıldı. Liseler arasında gerçekleştirilen turnuvadaİTK Gençler Satranç Takımı İzmir Birincisi oldu. İTK’lı öğrenciler takımhalinde kupa ve bireysel olarak da madalya ile ödüllendirildiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv