İTK’nın satranç yıldızları Türkiye ikincisi oldu

  • 0
  • 1.064
Yazı Boyutu:

Her yıl Mayıs ayında gerçekleştirilen veulusal anlamda prestijli turnuvalar arasındaki yerini zamanla daha dasağlamlaştıran Beko Satranç Şöleni'nin 13.sü 17-18 Mayıs tarihlerinde İzmirFuarı’nda düzenlendi.

İzmir Satranç Eğitim Merkezi ile Satranç İlTemsilciliği'nin birlikte organize ettiği 13. Beko Satranç Şöleni; Küçükler,Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde gerçekleştirildi. Türkiye genelindetoplamda 229 takımdan yaklaşık 1145 öğrencinin katıldığı şölende İTK’yı; CemKaan Gökerkan, Emre Emin Dedebaş, Defne Sade, Görken Altuntaş ve Onur Kulaoğlutemsil etti.

Yıldızlar Kategorisi’nde takım olarak yarışanöğrencilerimiz Beko Satranç Şöleni'nde başarılı performansları ile Türkiyeİkincisi oldular ve kupa ile ödüllendirildiler. Ayrıca öğrencilerimizden DefneSade 3. masada turnuvanın en başarılı oyuncusu olarak birincilik madalyasıkazanırken, Emre Emin Dedebaş ise 2. masada üçüncülük madalyası kazandı.

Öğrencilerimize verilen madalya, kupa veçeşitli ödüllere ek olarak; Beko Satranç Şöleni'nde önceki yıllarda dabirincilik ve çeşitli dereceler alan öğrencilerimizin başarılarından dolayı,İTK Okulları’na da hediyeler verildi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv