İTKlı raketler Muğla Şampiyonu

  • 0
  • 1.183
Yazı Boyutu:

Özel Türk Koleji Marmaris Ortaokulu öğrencileri yeni birsportif başarıya daha imza atarak, tenis alanında da İTK’yıgururlandırdılar.  11-13 Şubattarihlerinde Muğla Merkez Kışla Tenis Kortları’nda gerçekleşen müsabakalardaİTK’lı öğrenciler Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Kategorileri’nde yarıştılar.

Yıldız Kızlar Kategorisi’nde Aliye Avşar ve İrem Akkuş;Yıldız Erkekler Kategorisi’nde ise Kayra Aydın Kargın, İlker Koray ve MertBörekçi İTK’yı temsil etti. Yıldız Kızlar Kategorisi’nde maça çıkan İTK’lıöğrenciler; Bodrum Ted Koleji, Dalaman Burç Koleji, Muğla Yönelt Koleji ve ÖzelProfesyonel İlgim Koleji ile maç yaptılar ve elde ettikleri sonuçlar ile YıldızKızlar Kategorisi’nde İl İkincisi oldular.

YıldızErkekler Kategorisi’nde İTK’yı temsil eden öğrenciler ise maçlarda; Bodrum TedKoleji, Özel Fethiye Koleji, Özel Muğla Piri Reis Koleji ve Özel Profesyonelİlgim Koleji ile karşılaştı. Çıktığı tüm maçlarda rakiplerini yenen İTK’lıraketler, Yıldız Erkekler İl Birinciliği Kupası ile başarısını taçlandırdı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv