İZDSO Verda Erman'ı anıyor

  • 0
  • 803
İZDSO Verda Erman'ı anıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası bu haftaki konserinde 2014 yılında hayatını kaybeden dünyaca ünlü piyanist Verda Erman'ı anacak. İZDSO ve Saint-Gobain Weber  işbirliğiyle düzenlenecek anma konserinde uluslararası üne sahip piyanist Ayşegül Sarıca sahne alacak.
 

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), bu haftaki konserinde 2014 yılında hayatını kaybeden dünyaca ünlü piyanist Verda Erman'ı anacak.İzdso ve Saint-Gobain Weber Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret A.Ş. İşbirliğiyle düzenlenecek anma konseri Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) 6 Şubat Cuma günü saat 20.30'da başlayacak.
 
Uluslararası düzeyde isim yapan piyanist Ayşegül Sarıca'nın solist olarak katılacağı konseri, dünyanın önde gelen orkestralarıyla da çalışan ünlü Şef Howard Griffiths yönetecek.


Konserin ilk bölümünde sahne alacak olan Ayşegül Sarıca, Ludwig van Beethoven'ın Piyano Konçertosu No.4 Sol Majör Op.38 eserini seslendirecek.
 
Konserin son bölümünde ise İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Sergei Sergeyevich Prokofiev'in Romeo ve Juliet Bale Suiti Op.64 eserini çalacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Sezon, sergiyle kapandı

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Arşiv