İzmir Sokakları Garden’S Hill Lounge & Event Venue’de

Hilton Garden Inn’de çatıda yer alan Garden’s Hill Lounge & Event Venue’de işbirliği içinde bulunulan firma yönetici veya temsilcileriyle gün batımında buluşuldu.

  • 0
  • 2.848
İzmir Sokakları Garden’S Hill Lounge & Event Venue’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hilton Garden Inn’de çatıda yer alan Garden’s Hill Lounge & Event Venue’de işbirliği içinde bulunulan firma yönetici veya temsilcileriyle gün batımında buluşuldu.  

Özgün Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi CEO’su Haşim Fırat Çelikkan’ın da konuklar arasında yer aldığı etkinlikte konuşan Satış Direktörü Aslı Özcan, güzelliği romanlara konu, tutkulu aşkların gizli ev sahibi, denizi kız, kızı deniz kokan İzmir’de bir akşam üzeri, gelenekselleşen ancak pandemi dolayısıyla son iki yıldır yapılamayan davetlerden birini daha gerçekleştirmek ve güneşi birlikte batırmak istediklerini söyleyerek herkese teşekkür etti ve “İzmir sokakları, İzmir lezzetleri, İzmir için yazılmış şarkılar, şiirler ve körfez manzarası bizleri bekliyor, buyrun” dedi.

Kokoreççi Baki Usta’nın oğlu Volkan Usta’nın sunumuyla 8 şiş kokoreç kısa sürede beğeniyle tüketilirken, kumru, turşu ve turşu suyu, midye dolma ve daha bir çok İzmir sokak lezzeti konuklarla buluştu. Roman müzisyenlerin çalgıları ve şarkıları eşliğinde eğlenildi, göbekler atıldı. Geceden mutlu ayrılan konuklar, Satış Direktörü Aslı Özcan’a, Mutfak Şefi Ahmet Yıldız’a ve Hilton Garden Inn ekibine teşekkür ederek yeni buluşma dileğiyle evlerinin yolunu tuttu.  

HİLTON GARDEN INN İZMİR BAYRAKLI
Dokuzu süit toplam 197 konforlu odası ile misafirlerine derin uykuyu, rahat çalışma ortamını, lezzetli tatları ve sağlıklı yaşamı destekleyen ürün ve hizmetleriyle, paylaşılacak deneyimler yaşatmayı garantiliyor. Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı ücretsiz internet bağlantısı, 24 saat açık İş Merkezi ve iyi tasarlanmış Fitness Merkezi hizmetleri sağlıyor. Otelin, tamamı gün ışığına sahip, birleşebilen ve toplam 130 m2 boyutuna ulaşabilen üç toplantı odası bulunuyor. Ödül harcarken herhangi bir tarih kısıtlaması olmayan ve üyelerine aynı kalış için Points & Miles® hava mili de kazandıran tek Misafir Sadakat programı olan Hilton HHonors® üyesi. HHonors üyeleri, konaklamaları karşılığında kazandıkları puanların yanı sıra, her zaman en düşük fiyat, dijital check- in imkanlarına sahip olmakla beraber, Hilton sayfalarından yapacakları direk rezervasyonlar için de herhangi bir ücret veya komisyon ödemiyor”

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar

Kral Günü kutlandı

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Arşiv