İzmir Üniversitesi Göztepe Spor Kulübü işbirliği genişleyerek devam edecek

  • 0
  • 851
Yazı Boyutu:

İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’iziyaret eden Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, işbirliğinin artarakdevam etmesini istediklerini söyledi. 

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, İzmirÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’e ziyarette bulundu. ZiyaretteMütevelli Heyet Başkanı Ali Rıza Doğanata ve Başkan Yardımcısı Selim Doğanataile de bir araya gelen Altınbaş, geçen yıldan bu yana devam edenüniversite-spor kulübü işbirliğinin genişleyerek devam etmesini istedikleriniifade etti. 

İzmir Üniversitesi’nin içinde bulunduğu kentin değerlerinin,sosyal, kültürel ve sportif hayatının gelişmesi için her zaman destektebulunduğunu hatırlatan Rektör Erciyeş, sadece tesislerin İzmir Üniversitesiöğrencileri tarafından kullanılması değil, öğrencilerin kulüp çatısı altındaspor yapması gibi konularda da işbirlikleri yapılabileceğini dile getirdi. 
Mütevelli Heyet Başkanı Doğanata ise İzmir Üniversitesi’ninhem kendi öğrencileri aracılığı ile çeşitli sportif branşlarda başarılar eldeettiğine hem de İzmir Özel Fatih Koleji öğrencilerinin sporda başarılara imzaattığı bilgisini paylaştı ve Hüseyin Altınbaş başkanlığındaki kulübe başarılardiledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü

Hemşireler Geleceği Şekillendiriyor

Okuyan Bir Gelecek’ inşa ediliyor

‘Tescilli’ başarı

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Arşiv