İZÜ'de mezuniyet Heyecanı

  • 0
  • 617
Yazı Boyutu:

Görselİletişim Tasarımı ve Sinema Televizyon bölümlerine ilk kez öğrenci alacakolmanın heyecanını yaşayan İzmir Üniversitesi, mezuniyet töreni ileöğrencilerini kariyer yaşamına uğurlamaya hazırlanıyor.  

2013-2014akademik yılında 7 fakülte, 23 bölüm, 6 yüksek lisans ve 1 doktora programındaeğitim vermeye hazırlanan İzmir Üniversitesi’ni yeni bir mezuniyet heyecanısardı. Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Görsel İletişim Tasarımı ve SinemaTelevizyon bölümlerinde eğitim vermeye başlayacak olan İzmir Üniversitesi, 6bölümünden ilk kez mezun verecek. Bugüne kadarki mezunlarının pek çoğu kariyerbasamaklarını tırmanmaya başlayan ya da eğitimlerine bir üst seviyede devameden İzmir Üniversitesi’nin bu yılki mezuniyet töreni, 26 Haziran Çarşamba günüKaya Thermal&Convention’da saat 16.00’da başlayacak.  

İlkmezuniyet sevinci

SosyalBilimler ile Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü’nden mezun olma başarısınıgösteren yüksek lisans öğrencilerinin diplomalarını almaları ile başlayacakolan seremoni sonunda 300’den fazla öğrenci kep fırlatacak. Törende FenEdebiyat Fakültesi’nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği veMatematik-Bilgisayar bölümleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletmebölümü, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümü ve Meslek Yüksekokulu ÇocukGelişimi bölümü ilk mezunlarını verecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi kurulacak

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Arşiv