Kadınlar Günü’nde kadınlara özel seminer

  • 0
  • 861
Yazı Boyutu:

İzmir Kent Hastanesi, Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinekadınların korkulu rüyası meme kanseri konusunda farkındalık yaratacak, buhastalıkla ilgili akıllardaki her sorunun yanıt bulacağı bir seminerle destek veriyor.8 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek seminerde medikal onkolojiden beslenmeye 8uzman bilgi ve deneyimlerini kadınların bu özel gününde özel seminerleaktaracak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlarınbaşarılarından tutun da kadınlara yönelik şiddete karşı çeşitli konuları içerenetkinlikler düzenlenecek. İzmir Kent Hastanesi Meme tanı Merkezi ve MedikalOnkoloji Bölümü de kadınların bu özel gününe özel,  sağlıklarını tehdit eden meme kanseriyleilgili bilgilendirme, bilgilerini tazeleme, bilinçlendirme semineri düzenliyor.“Kanser sizi bulmadan, siz onu bulmalısınız” mesajıyla kadınlara ellemuayenenin bile çok önemli olduğunun hatırlatılacağı, nasıl tetikte olmalarıgerektiğinin ipuçlarını verileceği seminer “meme kanserinde risk faktörleri,tanı ve tedavi” başlığı altında gerçekleşecek. Seminer 8 Mart Cumartesi DünyaKadınlar Günü’nde Hilton Oteli’nde saat 13.30’da başlayacak.

Halka açık, ücretsiz seminerin moderatörlüğünü Prof. Dr. ÖmerHarmancıoğlu, Prof. Dr. Mehmet Alakavuklar ve Prof. Dr. Münir Kınay yapacak. Memekanseri hakkında her şey Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Gürbüz Görümlü, PatolojiUzmanı Doç. Dr. Latife Doğanay,  Radyoloji Uzmanı Dr. Alper Yüksel,Diyetisyen Seda Uşarer ve Psikolog Nezahat Bingöl tarafından anlatılacak.Seminer sonunda dinleyiciler kafalarını kurcalayan tüm soruları konuşmalarayöneltebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Arşiv