Kadınların spor aşkı yaz -kış hiç bitmiyor

  • 0
  • 751
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe'de kadınlar, yaz kış demeden spor yapıyor. Kadınlar, belediyeye bağlı spor okulları koordinatörlüğü tarafından Güzelbahçe ve Yelki Çok Amaçlı Spor Salonlarında aerobik, zumba, step, plates,  tenis ve cimnastik kursu alarak hem spor yapıyorlar, hem de formlarını koruyorlar.   
 
Sağlıklı yaşamın tek yolunun spordan geçtiğine dikkat çeken ve herkesi  spor okullarına davet eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, okullarda deneyimli öğretmenler tarafından eğitim verildiğini söyledi.
Başkan Mustafa İnce, “Çocuklar, gençler ve yetişkinlerimizin yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp gelecek için iyi bir alt yapıya sahip olmaları amacıyla spor okulları açıp, herkese spor yapma imkânı sağlıyoruz. Uzman kadromuzla faaliyetlerini gösteren spor okulları kulüp takımlarımızın alt yapısını oluştururken sağlıklı nesiller yetiştirmesi, boş zamanların değerlendirilmesi ve öz güvenlerinin kazanılması yoluyla da önemli misyonlar üstlenmektedir. Spor okullarımıza giden vatandaşlarımıza, belediye olarak ücretsiz servis imkanı da sağlıyoruz. Spor okullarımızda çocuklar basketbol, voleybol, futbol, jimnastik ve tekvando başta olmak üzere sporun hemen her dalında eğitim alıyor. Kadınlarımız ve genç kızlarımız ise aerobik, zumba, plates,tenis ve jimnastik kursları alıyor” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

Arşiv