‘Kahvede Şenlik Var’ Narlıdere’de

  • 0
  • 894
Yazı Boyutu:

Her Salı Narlıdere’de İzmir Devlet Tiyatrosugünleri devam ediyor. Narlıdereliler, Narlıdere Belediyesi ve İzmir DevletTiyatrosu iş birliği ile her Salı devlet tiyatrosunu birbirinden kalitelioyunları ile buluşuyor.  

İzmir Devlet Tiyatrosu oyunu ‘Kahvede ŞenlikVar’26 Kasım 2013 salı saat.20.30 da Narlıdere AKM’de tiyatro severlerinbeğenisine sunuluyor. Sabahattin Kudret Aksal’ın yazdığı, Seval Erözmen Kip’inyönettiği oyunun dekor tasarımını Suar Şeylan, kostüm tasarımını Buket BaşaranAkkaya, ışık tasarımını M. Kemal Gürgün, müzik ve bestelerini Cumhur Bakışkan,koreografisini Şenay Sönmez, reji asistanlığını Uğurcan Özfuruncu üstlendi.Başlıca rolleri ise Tamer Yılmaz, Cemalettin Çekmece, Alev Erözmen ve UğurcanÖzfuruncu paylaştı. Kadınla erkeğin evliliğe bakış açıları, hayata dairpazarlıkları, ilişkiler çatışmasının komik bir üslupla anlatıldığı oyunsanatseverlerden tam not alıyor. 

İzmir Devlet Tiyatrosu oyunu ‘Kahvede Şenlik Var’ 26Kasım 2013 salı saat.20:30 da ve 03 Aralık 2013 salı saat.20:30 da NarlıdereAtatürk Kültür Merkezinde sahneleniyor. Bilet satışları Narlıdere AKM gişe veinternet devlet tiyatroları gişelerinden temin edilebilir. Tam.10 TL -Öğrenci.6TL
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv