Karabağ, milli atlete sahip çıktı

  • 0
  • 949
Yazı Boyutu:


  Bayraklı BelediyeBaşkanı Hasan Karabağ, maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler geçiren milliatlet Cemre Bitgin'e sahip çıktı. 17 yaşında çeşitli branşlarda 120 madalyasıbulunan lise son sınıf öğrencisi atlet ve ailesine önce eşya yardımında bulunanbaşkan Karabağ, Bitgin'e Bayraklı'dan atlet yetiştirmesi için olanak sağladı.   İlkokulsıralarında başladığı atletizmin çeşitli branşlarında elde ettiği başarılarsonrası 120 madalya kazanan, bu başarısını da milli takım ile taçlandıran ancakailesinin maddi imkansızlıkları nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan atlet CemreBitgin'e Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yardım eli uzattı. Bitgin'inBayraklı'dan da milli atletler çıkarmasını isteyen Başkan Karabağ,"Madalyaların değeri pahabiçilemez ancak bu karın da doyurmuyor. BayraklıSpor Kulübü bünyesinde yeni atletler yetiştirip, madalyaların meyvesinitoplayalım" dedi.
 
 "Çokmutluyum"
Bayraklı BelediyeBaşkanı Hasan Karabağ'ı makamında babasıyla birlikte ziyaret eden 17 yaşındakibaşarılı atlet Cemre Bitgin, desteklerinden dolayı başkan Karabağ'a teşekkürederek, bugüne kadar kazandığı başarıların gazetelerde çıkan haberlerinigösterdi. Bayraklı'dan milli atlet çıkmasıyla gurur duyduklarını belirtenbaşkan Karabağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Madalyaların ağırlığı bile ne kadar zor ve azim isteyen bir işi başardığınıngöstergesi. Senin başarın bizleri gururlandırıyor. Bayraklı'da atletizmeyönelik bir alan ihtiyacı var. Bunu önümüzdeki süreç içinde yapılabilecek işlerarasına alacağız. Ancak Alparslan Mahallesi'nde Şehit Ümit Boz spor tesisimizvar. İkincisini de  Doğançay'dayapıyoruz. Bayraklı Gençlik ve Spor Kulübü'müz de sporun farklı dallarındageleceğin sporcularını yetiştiriyor. Bu kapsamda senin de bu genç yaşındaedindiğin tecrübeleri Bayraklı'daki potansiyel atletleri bulmak, milli atletleryetişmesini sağlamak için kullanabiliriz. Gençlerizmizin bu şekilde eldeettikleri başarılardan dolayı çok mutlu oluyoruz, gururlanıyoruz. Başarılarınındevamını dilerim" diye kaydetti. 

"Bayraklı'dayeni atletler yetiştirecek"
Okul hayatınabaşladığı dönemde atletizmle tanıştığını belirten ve yaptığı işten büyük keyifaldığını söyleyen Bitgin ise, "Çeşitli branşlarda yarışarak, bir çokmüsabakaya katıldım ve dereceler elde ettim. Bundan sonraki hedefimuluslararası arenada başarılar elde etmek. Milli dereceler kazanmak. AyrıcaBayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ'ın da destekleri benim spora dahaçok yönelmemi sağladı. Bayraklı'da Spor Kulübü'nde yeni atletler yetiştirmekbildiklerimi öğretmek çok güzel olacak. Başkanımıza bana ve aileme yaptığıyardımlar için çok teşekkür ederim" dedi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv