Karabağlar’da geleceğin sporcuları yetişiyor

  • 0
  • 698
Karabağlar’da geleceğin sporcuları yetişiyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 18 takımdan oluşan 9 Eylül Kurtuluş Basketbol Turnuvası sona erdi. İhsan Alyanak Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvaya 7 ile 20 yaş arasındaki  120 genç sporcu katıldı.

 

Toplam 5 grupta düzenlenen ve ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmalar sonunda Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Sinan Baydar ve Antrenör Raşit Durmuş genç oyunculara ödüllerini verdi. Turnuvada Grup birincilerine  altın, ikincilere gümüş ve diğer sporculara da bronz madalya verildi. Turnuvada ayrıca,  karşılaşmalarda başarı gösteren sporcular plaketle ödüllendirildi.En değerli oyuncu plaketini Ziyat Zeyit Zeynel, 3’lük atma yarışması şampiyonu  Yusuf Turgut ve fair play ödülünü de Ilgın Bayracı aldı.

Spora da gereken önemi vereceğiz

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu gönderdiği mesajda, her branşta amatör sporculara destek olacaklarını, çocukların ve gençlerin sporda başarılı olmalarını sağlamak için yeni spor alanları oluşturacaklarını ifade ederek, ödül alan sporcuları kutladı. Başkan Selvitopu spora da önem verdiklerinin altını çizerek, “Karabağlar’da basketbol sahaları, voleybol sahaları, yüzme havuzu ve bir buz pisti yapmayı planlıyoruz. Spor alanları, yeşil alanlar, düzgün kentleşme en temel hedefimizdir.” dedi.

 

Genç sporculara verilen ödüllerinin sonunda antrenörleri Murat Özyılmaz’a da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv