Karaburun, caz müziğinin ünlülerini buluşturdu…

  • 0
  • 1.112
Karaburun, caz müziğinin ünlülerini buluşturdu…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu sene ikinci kezgerçekleştirilen Karaburun Caz Günleri, ünlü konuklarıyla sevenlerine ikimuhteşem gece yaşattı. Ünlü caz piyanisti Yiğit Özatalay ve solist MelisaKral’ın onur konuğu olarak katıldığı caz günlerine, İzmir ve İstanbul’dan çoksayıda davetli katıldı.
 
Karaburun Eco Otel’de gerçekleştirilen etkinliği organizeeden Sadettin Dikkaya, bu seneki caz günlerini 2008 yılında hayata veda edenHukukçu-Yazar ve İzmir Barosu Eski Başkanlarından İskender Özturanlı anısınagerçekleştirdiklerini belirterek, amaçlarının etkinliği geleneksel hâlegetirmek olduğunu söyledi.

Karaburun’un son yıllarda alternatif tatil arayanların vedoğa ile baş başa olmak isteyenlerin adresi olduğunu vurgulayan Dikkaya, şöyledevam etti:

“Buyıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Karaburun Caz Günleri, ilçenin sosyal vekültürel yaşamına önemli katkı sağlamasının yanında, tanıtımında da önemli roloynuyor. Geçen sene yaptığımız ilk etkinliğimize ünlü caz piyanistimiz AyşeTütüncü katılmıştı. Gelecek yıllarda caz günlerini daha kapsamlı düzenlemekistiyoruz.  Bize desteklerini esirgemeyenKaraburun Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv