Karşıya Belediyesi'nden yaz okulu

  • 0
  • 805
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi yaz okulu açıyor. Yaz tatilini hem eğlenceli, hem de sosyal geçirmek isteyen çocuklar için farklı dallarda ücretsiz kurlar açılacak.
 
Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki İsmail Cem Kültür Merkezi ile Cumhuriyet Mahallesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi ve Bahçelievler Mahallesi KARGEM salonlarında düzenlenecek etkinlikler 7-13 yaş grubuna yönelik olacak. Resim, satranç, masa tenisi, basketbol, futbol, gitar, yüzme, kültür sohbetleri ve rehberlik, ilkyardım (afet bilinci), heykel atölyesi, mental matematik, fotoğrafçılık, ebru, drama, maket uçak yapımı kursları ile geziyoruz-eğleniyoruz-öğreniyoruz grupları oluşturulacak, sinema günleri düzenlenecek.
 
“Yaşam boyu eğitim” felsefesini benimsediklerini hatırlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Bu nedenle de, yaşamın her döneminde vatandaşlarımıza eğitim imkanı sunuyoruz.  Bu imkanları sınırlamıyor, aksine, destekleyici aktivitelerle de geliştiriyoruz. Önceliğimiz tabi ki, çocuklarımız oluyor. Yaz Okulu ile da, özellikle, çeşitli nedenlerle tatil olanağı bulamayan çocuklarımıza hem eğlenceli hem de sosyal açıdan geliştirici bir tatil yaşatmış olacağız” dedi.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv