Karşıyaka Opera’da Şarkılar Sevgililer İçin Söylendi

  • 0
  • 582
Yazı Boyutu:

Karşıyaka BelediyesiOpera ve Tiyatro Sahnesi bu kez aşk şarkılarına ev sahipliği yaptı. SevgililerGünü nedeniyle gerçekleştirilen konserde, adını uluslararası sanat camiasındaduyurmayı başaran tenor kardeşler Ayhan Uştuk ile Aydın Uştuk ve OrkestraAllegra sahne aldı. Sanat severlerin büyük ilgi gösterdiği gecede en güzel aşkşarkıları söylendi.  

İki bölümden oluşankonserde, dünyaca ünlü aşk şarkıları, Uştuk kardeşlerin farklı yorumlarıylaseslendirildi. Orkestranın başarılı performansı ile daha da güzelleşen konseriizlemeye gelen sanatseverler, “Hafızalarımızdan kolay kolay atamayacağımız birgece yaşadık. Her şey bir harikaydı. Hem sanatçılara hem de bu geceyihazırlayan Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Karşıyaka’da sanat dolugeceler yaşıyoruz. Kentimizdeki bu imkanları ülkemizin büyük çoğunluğundabulmak mümkün değil. Bizler de bu ayrıcalığa ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz“ diyerek,Belediye Başkanı Cevat Durak’a teşekkür etti.   

Gecede “Hekimoğlu,Ayrılık, Aşk” gibi Türkçe şarkıların yanında Carmina Burana, Corason Espinado,İsabel, Granada, Can’t Take My Eyes Off Of You” gibi müzikseverlerin yakındanbirliği şarkılar seslendirildi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv