Karşıyaka spor kenti olacak

  • 0
  • 554
Yazı Boyutu:

Bu yıl 50’nci kezdüzenlenen Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 7’nci etabı finaline ev sahipliğiyapan Karşıyaka, bisiklet camiasını büyüledi. Karşıyaka halkının organizasyonasahip çıktığını söyleyen Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu “En büyük ve encoşkulu seyirci Karşıyaka’daydı. Seneye daha büyük bir organizasyonlaKarşıyaka’da olmak isteriz” dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise“Dünya yıldızlarını Karşıyaka’da ağırlamak mutluluk verici. Karşıyaka’yı sporve bisiklet kenti yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

 COŞKU DİKKATÇEKTİ
50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun, Karşıyaka’da yapılan7. etap finali, bisiklet tutkunlarını büyüledi. Sahil bandını dolduran binlerceKarşıyakalının coşkusu, bisikletçileri Karşıyaka Belediye Bandosu’nunkarşılaması ve hazırlanan görsel sunumlar, organizasyonun en çok konuşulandetayları arasında yer aldı.

 

 “HALKLABÜTÜNLEŞTİK”
Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, organizasyonunen kalabalık ve en coşkulu etabının Karşıyaka’da tamamlandığını söyledi.Vatandaşların tura sahip çıkmasından son derece memnun olduklarını ifade edenMüftüoğlu, “Karşıyaka’daki ilgiyi çok beğendik. Halk organizasyona sahip çıktı.Kalabalıkla bütünleşmek, bandolu karşılama bizi mutlu etti. İlk kezKarşıyaka’ya gelmemize rağmen çok memnun kaldık.  Önümüzdeki sene dahabüyük bir organizasyonla Karşıyaka’da olmak isteriz” dedi.

 

 KARŞIYAKA SPORKENTİ OLACAK
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar isedünyanın en iyi bisikletçilerine ev sahipliği yapmanın Karşıyaka için önemliolduğuna dikkat çekti. Kentin tanıtımı için iyi bir fırsat yakaladıklarınısöyleyen Akpınar “Dünyanın en iyi sporcularını kentimizde ağırlamaktan mutlulukduyduk. Bu fırsat bize tanındığı için mutluyuz. Üzerimize düşeni en iyi şekildeyaptık. Hedefimiz, Karşıyaka’yı spor ve bisiklet kenti yapmak. Bunun için gereklialtyapımız var. KARBİS projemiz ve kesintisiz bisiklet yollarımız, gelecek içinumut verici. Buradan aldığımız moralle, daha iyi işler yapacağımızdan eminiz”diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv