Kazanmaya devam

  • 0
  • 677
Kazanmaya devam
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol takımları arasındaki Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi müsabakasına Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu ev sahipliği yaptı. Maç sonucunda gülen taraf 69-54 skorla Bayraklı Belediyesi oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ müsabakayı eşi Bahriye Karabağ ile birlikte izledi.

Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B grubu ikinci maçı Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Bayraklı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kadın basketbol takımları arasında oynandı. Maçın başından sonuna kadar üstün olan kırmızı beyazlı ekip 15 sayı farkla kazanmasını bildi. Maça hızlı başlayan Bayraklı Belediyesi 1. periyodu, 12 -5,  ikinci periyodu 18 – 13, üçüncü periyodu 23  -18 sayılarla önde tamamladı. Maçın son periyodunda Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol Takımı peş peşe attığı sayılarla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 69-54 skorla yendi. Bu skorla birlikte Bayraklı Belediyesi kendi liginde ikide iki yaparak yoluna devam etti.

İLK KEZ RESMİ MAÇA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Bayraklı Belediyesi’nin bu yıl ilk kez Bayanlar Bölgesel  Basketbol Liginde mücadele verdiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bayraklı’nın en büyük sorunu olan salon sorunu çözdük. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu ilk resmi maçına ev sahipliği yaptı. Herkes memnun kaldı. Güzel bir proje oldu. Şimdi yarışmacıları takımlarda başarılar elde etmek istiyoruz. Kızlarımız çok güzel bir oyun ortaya koydu. Yeni salonumuzda ilk maçımızda galibiyetle yolumuza devam etmemiz bizleri mutlu etti. Sporu yaygınlaştırmak için tüm imkanları kullanmaya devam edeceğiz ‘’dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv