KECHEESE ürünleri kahvaltıda yat yarışı katılımcıları ile buluştu

  • 0
  • 810
Yazı Boyutu:

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK)’nün Ankara Yelken Kulübü (AYK) ile müşterekdüzenlediği KECHEESE Kupası Sığacık Teos Marina’da başladı. Keçi sütü veürünleri markası KECHEESE’in sponsor olduğu yarışın ilk gününde, KECHEESEürünleri açık büfe kahvaltıda katılımcılarla buluştu.
 
Bugün coğrafi rota, ikinci gün ise şamandıra yarışı yapılacak. 9 Haziransaat 18.00’da ödül töreninin gerçekleşeceği yarışta KECHEESE Kupası sahiplerinibulacak. KECHEESE’in Seferihisar’daki satış noktası da yarışa özel bu haftasonu ürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı da sunuyor.
KECHEESE’in kızartmalık, ızgaralık peyniri ise yarışın ikinci gününde tümkatılımcılara tanıtılacak. Pastörize edilmiş keçi sütü, tuz ve peynirmayasından imal edilen kızartmalık, ızgaralık peynirinin içeriği hiçbirkoruyucu madde içermiyor. Yağsız tavada kızartmalık ve mangallarda ızgaralıkolarak kullanılabilen bu peynir, Kıbrıs’a özgü Hellim peynirine rakip olarakgösteriliyor. Hellim’den farklı olarak, KECHEESE kızartmalık- ızgaralık peyniraz tuzlu oluşuyla da sofralara yeni bir alternatif oluşturuyor. Bu sağlıklıpeynirin lezzet sırrı ise keçi sütünden yapılmasında saklı...
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv