KECHEESE ürünlerinde yüzde 20 indirim

  • 0
  • 843
Yazı Boyutu:

Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK)’nün Ankara Yelken Kulübü (AYK) ile müşterekdüzenlediği KECHEESE Kupası 8-9 Haziran tarihleri arası Sığacık TeosMarina’da gerçekleşiyor. Yarış sponsoru olan keçi sütü ve ürünleri markasıKECHEESE’in Seferihisar’daki satış noktası ise yarışa özel bu hafta sonuürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.
 
Etkinliğin ilk gününde coğrafi rota, ikinci gününde ise şamandıra yarışıyapılacak. Yarış öncesi katılan sporculara KECHESEE kendi ürünlerinden oluşanaçık büfe kahvaltı sunacak. 9 Haziran saat 18.00’da ödül töreni gerçekleşecekve dereceye girenler KECHEESE Kupası’nı alacak.
 
Teos Marina’dan ücretsiz konaklama
Yarışlara IRC sınıflarında katılacak teknelerin 2013 yılı için geçerli IRCbelgelerini yarış sekreterliğine ibraz etmeleri gerekiyor. Destek sınıflarındayarışacak tekneler ise, önceki yıllarda destek sınıfında yarışıp yarışmadığınabakılmaksızın yarışlara alınacak.
Teos Marina yarış öncesi ve sonrası bir hafta ücretsiz konaklama sağlayarakdışarıdan katılan teknelere ev sahipliği yapacak. Dışarıdan katılan teknelerinmarinada ücretsiz konaklaması yarışta start alma şartına bağlı. Yarışlarmüddetince acil müdahale donanımına sahip sağlık botu ve doktor hazırbulundurulacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Singapur üzerinden Asya Pasifik pazarında büyüyecek

Bedavaya versekte alan yok

Arşiv