Kendi seyircisi önünde ilk maç

  • 0
  • 517
Yazı Boyutu:

Uzun yıllar profesyonel liglerde fırtına gibi esenAliağaSpor, yeniden eski günlere dönmek için 1.Amatör kümede zirve mücadelesiverecek. Geçtiğimiz hafta Kınık deplasmanında Kınık Belediye Spor’u 2-0 yenereklige galibiyetle başlayan AliağaSpor, Pazar günü kendi seyircisi önünde ilkmaçına çıkacak.  İzmir 1. Amatör Küme, 1. Grupta mücadele eden AliağaSpor, 6Ekim Pazar günü Aliağa Belediyesi Şehir Stadında kentin diğer takımıHelvacıspor ile karşılaşacak. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşma, futboluözleyen Aliağa’ya heyecan katacak.  

TEKNİK DİREKTÖR ALPER PEKER: TEK HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖRLİGE YÜKSELMEK
AliağaSpor teknik direktörü Alper Peker, Ligin ilkhaftasında deplasmanda 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Lige galibiyetlebaşladık. Biz ligde 1. ya da 2. Olma mücadelesi vermiyoruz. Bizim tek hedefimizSüper Amatör lige yükselmek. Bunun için geçmişte Aliağaspor formasını terletmiştecrübeli oyuncularla, altyapıdan yetişmiş genç kardeşlerimizi bir arayagetirip bir takım oluşturduk. Pazar günü, futbolu özlemiş, Aliağaspor’a gönülveren taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi. 

BAŞKAN UĞUR EREN: TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ
AliağaSpor Kulübü Başkanı Uğur Eren de, Aliağa’nın futboluçok özlediğini kaydetti. “Yaşı çok genç ama futbol için yanıp tutuşangençlerimizle, tecrübeli arkadaşlarımızla Aliağaspor’u Süper Amatör ligetaşımak için çalışıyoruz. Oyuncularımız ve bizler sezon başlarken çeşitlisıkıntılar yaşıyoruz. Ama Bunları da göğüsleyerek futbolu ayakta tutmayaçalışıyoruz. Aliağa, futbolu, futboldaki başarıları çok özledi. AliağaSpor’afutbolcu, teknik adam ve son olarak yönetici olarak hizmet veren biri olarak bukonuda çok hassasım” dedi.Başkan Uğur Eren, Pazar günü yapılacak maçta Aliağa’nın ikigüzide kulübünün karşılaşacağını kaydederek, “Hem kulübümüz hem de HelvacıSporbu kentte gençlerin spora yönelmesi için büyük çaba sarfediyor. Aliağa’da futbolasusayan tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. İki takıma da ligde başarılardiliyorum” dedi.   
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv