Kent Orkestrası'ndan Güzelbahçe'de muhteşem konser

  • 0
  • 672
Kent Orkestrası'ndan Güzelbahçe'de muhteşem konser
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Güzelbahçe'de verdiğimuhteşem konserle izleyenle müzik ziyafeti sundu. Güzelbahçe'de Gece Pazarı'nınkurulduğu Vapur İskelesi'nde bini aşkın müziksever, şef Hüseyin Çebi yönetimindeki40 kişilik Kent Orkestrası'nın muhteşem konseriyle coştu. Konserine “İzmirMarşı” ile başlayan orkestranın solistleri Aydın Uştuk, Sedat Yüce, FundaÖncü,Tülay Şen, Bahar Pamukçu, Şenay Gökdemir, İpek Kaletaş, Müge Ökten, EsraGöndeş, Esi Taviloğlu ve Cevher Doğan sevilen yerli ve yabancı eserleriseslendirdi. İzleyenler birbirinden güzel eserlere eşlik etti,  dev koro oluşturdu.

Yaklaşık 150 dakika müzik ziyafeti sunan orkestranın gözde solistlerindenSedat Yüce, konserin sonunda “Batsın Bu Dünya” adlı şarkıyı izleyenlerlebirlikte söyledi,  ayakta alkışlandı.Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı öğrencilerinin dans gösterisi beğenitopladı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de sahne de eşlik etti.“Yerelde kalkınmayı hedefleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'nunbu projesiyle sanatçılarımız, üreticilerimiz bu kente hizmet ediyor. BaşkanımızKocaoğlu'nu verdiği bu destek nedeniyle Güzelbahçe halkı adına teşekkürediyorum” dedi Şef Hüseyin Çebi ve solist sanatçılara birer buket çiçek verdi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv