Kızlar küçük, kupa büyük

  • 0
  • 811
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin genç sporcuları, KüçükBayanlar Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda tüm rakiplerini yenerek kupayıkazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü KüçükBayanlar Hentbol Takımı, İzmir’de organize edilen Küçük Bayanlar TürkiyeHentbol Şampiyonası’nda fırtına gibi esti.
Grup maçlarında Malatya Gençlik’i 38-8 ve Kastamonu GSİM'yi 26-15 mağlup edenİzmir ekibi, çeyrek finalde Bursa Osmangazi’yi 14-10 ve yarı finalde KemalpaşaBelediyespor’u 18-16 yenerek finalist oldu. İzmir BŞB, finalde de güçlü rakibiÜsküdar Belediyespor’u 24-14 yenerek mutlu sona ulaştı. Genç sporcular,şampiyonluk kupalarını GSİM İzmir İl Müdürü Metin Kaplan’ın elinden aldı.
Bu yılın namağlüp şampiyonu İzmirli genç sporcular, geçtiğimiz yıl düzenlenenTürkiye Hentbol Şampiyonası Küçük Bayanlar kategorisinde kupayı “kıl payı”kaçırmıştı.

Bir kupa da gençbayanlardan
Geçtiğimiz yıl Marmaris’te düzenlenen Türkiye Hentbol Şampiyonası’ndatarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşan İzmir Büyükşehir Belediyespor’un GençBayan takımı da, Ankara'da düzenlenen Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’ndaYeni Mahalle Belediyespor’u 26-23'lük skorla devirdi ve ikinci kez aynıbaşarıyı göstermiş oldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv