Kızlar ödülünü Terim'den aldı

  • 0
  • 650
Yazı Boyutu:

 İzmir Gücü Spor Vakfı’nın (İZVAK)düzenlediği Yılın Başarılıları ödülleri sahiplerini buldu. 2013-2014 sezonununilk yarısında ödül almaya hak kazanan İzmir spor kulüpleri ve sporcularınınödüllendirildiği törene; Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, AKP İzmirBüyükşehir Adayı Binali Yıldırım, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi,  Spor Kulüpleri Başkanları futbolcular veteknik adamlar katıldı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e Ödül töreninde‘Türk futboluna yaptığı ve yapacağı katkılar’ nedeniyle özel ödül verildi,ayrıca AKP İzmir Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım’a da destekleri için teşekkürşilti takdim edildi.          

4. büyük Konak
2013-2014sezonunun ilk yarısının en başarılarının ödüllerinin dağıtıldığı törene KonakBelediyespor Kadın Futbol takımı damgasını vurdu. Sahneyi çiçek bahçesineçeviren takıma ‘Jüri Özel Ödülü’nü Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli TakımTeknik Direktörü Fatih Terim verdi. Sporun birleştirici, birlik beraberliğiartıran gücünü devam ettireceklerini ifade den Konak Belediye Başkanı Dr. HakanTartan şöyle konuştu:“Uzunyıllar sonra İzmir’de gurur tablosu yarattık ve İzmir’e özlediği başarıyıgetirdik. Biz Şampiyonlar Ligine gittiğimizde Türkiye’nin takım puanı 0.99’laen düşük puandı. Kızlarımız hiç kimseden destek görmeden, aslanlar gibiçıktılar, sevgileriyle oynadılar ve hem takım puanını yükselttiler hem de dörtmaç galip geldiler. Bu sene yine Türkiye Süper Ligi’nde Şampiyon olacaklar vebu sefer Avrupa’da da şampiyonluğa oynayacaklar. Türkiye’de Beşiktaş,Fenerbahçe, Galatasaray; ama dördüncü büyük de biziz.”

Böyle başkana böyle takım
Türkiye’deilk kız Milli futbol takımının da kurucularından olan Türkiye Futbol DirektörüFatih Terim, takımı tebrik etti ve “Bu başarıyı çok da yadırgamamak gerekiyor.Bu kadar coşkusu olan, böyle hedeflere kilitlenen bir başkanın takımından dabaşka bir şey beklenmezdi. Kızları ve emeği geçenleri tebrik etmek gerekiyor”dedi. 

İşte yılınbaşarılıları:
En başarılı takım:Altınordu
En başarılı teknikdirektörü: Hüseyin Eroğlu (Altınordu)
En başarılıfutbolcu: Gökhan
Karadeniz (Altınordu) 
En centilmen takım:Altay
En centilmentaraftar: Menemen Belediyespor
En centilmen futbolcu: Kemal Zencirkıran (İzmirspor)
Jüri özel ödülü: Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı
İZVAK özelödülü: A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv