Konak Belediyespor’da milli sevinç

  • 0
  • 1.254
Konak Belediyespor’da milli sevinç
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Dünya Kupası elememaçlarında mücadele edecek Kadın A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağrılanKonak Belediyespor’un 9 kadın futbolcusunu makamında konuk ederek, başarılardiledi.

Dünya Kupası eleme maçlarında mücadele edecek Kadın A Milli FutbolTakımı’nın aday kadrosu açıklandı. Geçen yıl ligi nağmalup şampiyon bitirenKonak Belediyespor, A Milli Takım’a 9 futbolcu göndererek büyük bir başarıyaimza attı. 18 kişilik aday kadronun yüzde 50’sini oluşturan KonakBelediyespor’lu milliler sevinçlerini Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’lapaylaştı. 13 Eylül Cumartesi günü Ukrayna ile karşılaşacak olan ay-yıldızlıekipte yer alan 9 futbolcuya başarılar dileyen Başkan Pekdaş, “Sizlerin özgürbireyler olmanızı, kendi kararlarınızı verebilmenizi önemsiyoruz. Spor insanıngelişiminde önemli araçlardan bir tanesidir. Spor yaparak kendinizi disiplineediyorsunuz. Bizim için sonuçtan öte, sizin yaptıklarınız, bireyselgelişimleriniz önemli. Ukrayna maçında size başarılar diliyorum. Bizi iyitemsil edeceğinize inanıyorum. Öyle ki, ‘Geldiler, iyiydiler, kimlikliydiler,başarılıydılar, saygılıydılar, örnek takımdılar’ desinler. Ben böyle olduğunuzubiliyorum. Böyle olduğu için de başarı geliyor” dedi. Hayatın sadece bir maçlasınırlı olmadığını, insanın yaşam boyu pek çok zorlu maçlara çıktığını dilegetiren Pekdaş, kadın futbolculara gittikleri ülkelerin tarihi ve kültürelmekanlarını da gezmelerini tavsiye etti. Başkan Pekdaş, Ukrayna’nın ardından 17Eylül’de Bursa’da oynanacak Belerus maçına da seyirci desteği vereceklerinisöyledi.

MİLLİ TAKIM’IN OMURGASI KONAK

Teknik direktör Hüseyin Tavur da A Milli Takım’a 9 futbolcugöndermekten dolayı mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi. Futbolcularınıngösterdiği çabanın karşılığını aldığını belirten Tavur, A Milli Takımın yanısıra U19 Milli Takımı’na da iki futbolcu gönderdiklerini kaydetti. Geçen sezonunağmalup şampiyon kapatan Konak Belediyespor’da A Milli Takım’ın aday kadrosunagiden futbolcuların isimleri ise şöyle; Esra Erol, Fatma Şahin, Yaşam Göksu, ArzuKarabulut, Didem Karagenç, Sibel Duman, Eylül Elgalp, Yağmur Uras, CerenNurlu. 

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv