Konak Belediyespor hedefe kilitlendi

  • 0
  • 1.039
Konak Belediyespor hedefe kilitlendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Günen ve kulüpyöneticileri UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turu hazırlıklarını Çeşme’desürdüren futbolcuları kampta ziyaret etti. Türkiye Kadınlar Futbol Ligi’ninamağlup şampiyon bitirerek ülkemizi geçen yıl olduğu gibi bu yıl daŞampiyonlar Ligi’nde temsil etme başarısı gösteren Konak Belediyesporlufutbolculara zorlu müsabakalar öncesi başarı dileyen Günen, takımın ruhen vefiziksel olarak şampiyonaya hazır olduğunu söyledi. 9-14 Ağustos tarihleriarasında oynanacak ön eleme grup maçlarında dişli rakiplerle karşılaşacaklarınıancak hedeflerinin gruptan lider çıkmak olduğunu dile getiren Günen, “Hepimizbaşarıya kilitlendik. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. İzmirliler geçenyıldan daha başarılı bir takım izleyecek. Namağlup Türkiye şampiyonu olduk.Avrupa’da da ülkemizi ve Konak’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

PEKDAŞ’TAN SÜRPRİZ
Kamp ziyaretinde bir de sürpriz yapan Kulüp Başkanı ZekiGünün, yoğun programı nedeniyle kampa gelemeyen Konak Belediye Başkanı SemaPekdaş ile futbolcuları görüntülü telefon bağlantısıyla buluşturdu. Geçtiğimizyıl UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kalmayı başaran, buyıl da namağlup şampiyon olan takımın oyuncularını bir kez daha kutlayarak,onlara moral veren Başkan Pekdaş, “Kampın çok başarılı geçtiğine inanıyorum.UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde bizi başarıyla temsil edeceğinizi biliyorum.Size güveniyoruz, inanıyoruz. Başarılarınız devam etsin. Sizleri tek tekkucaklıyorum, öpüyorum” diye konuştu. Pekdaş’a söz veren Konak’ın şampiyonkızları mücadeleye hazır olduklarını hep bir ağızdan dile getirdi. 

 
“İNANCIMIZ TAM”
Çeşme kampını değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Tavurise, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Günde çift idman yaparak,istedikleri tempoya ulaştıklarını kaydeden Tavur, geçen yıl son 16 takımarasına kalarak Türkiye adına bir ilki gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, buyıl çıtayı daha da yükseltmek istediklerini dile getirdi. Takımına sonuna kadargüvendiğini belirten Tavur, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gruptançıkacağımıza inancımız büyük. En azından geçen seneki başarıyı tekrarlamakistiyoruz. O yüzden elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz. Bu sezon geçenseneye göre daha dişli bir gruba düştük. Son maçta Zürih'i yenip, ön elemeturunu geçmek istiyoruz” dedi.
 
İLK MAÇ EV SAHİBİ TAKIMLA
Çeşme kampının ardından çalışmalarını İzmir’de sürdürecekolan Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı daha sonra grup maçlarını oynamak üzereLetonya'ya gidecek. 1. Grup’ta yer alan Konak Belediyespor, ilk maçını 9Ağustos Cumartesi günü ev sahibi ekip Rigas’la oynayacak. 11 Ağustos Pazartesigünü bu kez Minsk’le karşı karşıya gelecek mavi beyazlılar son maçını ise 14Ağustos Perşembe günü Zürih’le oynayacak. 8 grupta 32 takımın yer alacağı öneleme gruplarını lider tamamlayan takımların yanı sıra gruplarda en iyiikinciliği elde eden iki takım da bir üst tura çıkacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv