Konak’ta sanat yaygınlaşacak

  • 0
  • 774
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi KültürMerkezlerinde yıl boyu resim eğitimi gören çocuk ve yetişkin kursiyerler sergiheyecanı yaşadı 

RessamNuran Tanrıverdi eğitmenliğinde hayal güçlerini tuvale yansıtmayı öğrenen 100kursiyer, yıl boyunca emek verdikleri tablolarını görücüye çıkardı. Çocuk veyetişkin kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı iki ayrı sergi, Konak BelediyesiProf. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi resim galerisi ilefuayede  açıldı.  Kursiyerlerin aileleriyle birliktekatıldıkları açılışı Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş gerçekleştirdi.

Pekdaş: Bu çalışmalar yaygınlaşarak devam edecek
Güzelyalı ve Alsancak Kültür Merkezleri’nderesim eğitimi alarak sergiyi oluşturan kursiyerler ile eğitmen Nuran Tanrıverdi’yikutlayan Başkan Pekdaş,  “Sergilenenresimleri seyretmeye, kursiyerlerimizle bir arada olmaya geldik. Bu çalışmalaryaygınlaşarak devam edecek. Bizim gönlümüzün açılmasını, renklerle buluşmasınısağlıyorlar. Yaşamımızın çok renkli olması da ancak böyle mümkün olabilir”şeklinde konuştu.

RessamNuran Tanrıverdi de Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a teşekkür ederek,“Bizler İzmir gibi üzerinde yıllar boyu medeniyetleri kucaklamış bir şehirdeyaşadığımız için çok şanslıyız. Konak’ta da hem kadın hem de Atatürkçü birbaşkanımız olduğu için inanılmaz mutluyuz” dedi. 

Konak Belediyesi Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi 6. kat Sanat Galerisi ve 7. katFuayede açılan sergiler 16 Nisan tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açıkolacak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv