Kosova'da ilk maça çıkıyor

  • 0
  • 720
Yazı Boyutu:

Beko Basketbol Ligi’ndeki 6. Sezonuna hazırlanan AliağaPetkim, Kosova’da özel bir turnuvada güç depolayacak. TEB Bankası'nın sponsorluğundadüzenlenen ve Piriştine kentindeki Pallati i Rinisë Dhe Sporteve'de oynanacakturnuva, 24 Eylül Salı başlayıp 26 Eylül Perşembe günü tamamlanacak. Turnuvanınev sahipliğini, antrenörlüğünü Ceyhun Cabadak'ın yaptığı Kosova ekibi KB SigalPrishtina yaparken, turnuvaya Makedon ekibi KK Liria Skopje ve Türkiye’denTrabzonspor ile Aliağa Petkim katılıyor.

Aliağa PETKİM, turnuvada 24 Eylül Salı akşamı Türkiye Saatiile 21.00’de ev sahibi KB Sigal Prishtina ile karşılaşacak. Yeşil beyazlıtakım, 25 Eylül Çarşamba saat 18.45’de TrabzonSpor ile karşılaşacak. AliağaPETKİM, turnuvadaki son maçında 26 Eylül Perşembe akşamı saat 18.45’de Makedonekibi KK Liria Skopje karşısına çıkacak.

Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, 12 Ekim’de başlayacak olanlig öncesi en ciddi sınavlarından birini Kosova turnuvasında verecekleriniifade ederek, “Beko Basketbol ligindeki 6. Sezonumuza iyi hazırlandığımızıdüşünüyorum. Gaziantep Turnuvasından sonra Kosova’daki turnuva takımımızın sondurumunu daha iyi görmemizi sağlayacak. Baş antrenörümüz Hakan Demirliderliğindeki teknik heyet ve tüm oyuncularımıza güveniyoruz. Ligde başarılıbir Aliağa Petkim profiliyle taraftarımızı mutlu etmek, Türk Basketbolunaheyecan vermek istiyoruz” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv