Küçük adam ne oldu sana?

  • 0
  • 1.013
Yazı Boyutu:

Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sahnelenen Küçük adam ne oldu sana?” isimli oyun Konak Belediyesi Dr.Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanat severlerin akınına uğradı.
Oyunu izleyebilmek için erken saatlerde merkeze gelen ve uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar yer bulamayınca oyunu barkovizyondan takip etmek zorunda kaldı. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, insanların sanata ve sanatçıya özlem duyduğu anların var olduğunu belirterek, “ Bu özlemi bu sanat aşkını  tiyatro oyunlarını getirerek yerine getiriyoruz. Vatandaşımız talep ettikçe biz de onların istemlerini yanıt vermeye devam edeceğiz” dedi.
Alman Yazar Hans Fallada’nın yazdığı, Yılmaz Onay’ın oyunlaştırdığı ve Barış Erdenk’in yönetmenliğini yaptığı müzikli ve danslı oyun insanlara alternatif bir yaşama biçimi sunuyor. Dünyanın her yeri için geçerli olan insanlık temasını ve mücadelesini bir kabarede şarkılar ve danslar eşliğinde trajikomik bir biçimde sergileniyor.   “Küçük adam ne oldu sana?”  isimli oyun, küçük insanların ancak kendi gerçeklerine sahip çıkarak ve onları büyüterek değişmezleri değişir kılmasının mümkün olduğunu vurguluyor.
Yönetmenliğini Barış Erdenk, müziklerini Cavanşir Guliyev, Dekorunu Aytuğ Dereli, kostümlerini Funda Sarı’nın yaptığı oyunda şu sanatçılar yer aldı: Songül Öden, Deniz Celiloğlu, Gülsen Tuncer, Metin Büktel, Eser Karabil, Ayhan Anıl, Utku Demirkaya, Yiğit Pakmen, Arzu Kaya Hazman, Cem Güler, Ece Müderrisoğlu, Elif Çakman, Engin Demircioğlu, Özlem Özkoşan, Sevda Can, Sinem Erten.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv